Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 21:43

"Την Δευτέρα οι μαθητές της Β τάξης θα βρίσκονται στο σχολείο και τις τάξεις τους" αποφάσισαν οι γονείς στην έκτακτη συνέλευση τους με αφορμή τις αποφάσεις του υπουργείου για το Καλλιτεχνικό σχολείο

 

Ανακοίνωση

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην λειτουργία του νεοσύστατου Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης όπου οι υπηρεσίες του υπουργείου καταργούν αυθαίρετα την Β τάξη και ενοποιούν τα δύο τμήματα της πρώτης τάξης, ο Σύλλογος Γονέων στην έκτακτη γενική συνέλευση του, με την σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκόμενων  αποφάσισε τα παρακάτω: 

-Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά, οι μαθητές της Β τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο και στις τάξεις τους για να κάνουν μάθημα με τους καθηγητές τους. Στο σχολείο θα βρίσκονται οι γονείς όλων των μαθητών  για να υποστηρίξουν την λειτουργία του σχολείου.

-Να δοθεί η δυνατότητα έως τέλος Οκτωβρίου να γίνουν κατατακτήριες εξετάσεις για την προσέλευση επιπλέον μαθητών

-Να λειτουργήσει μόνο για φέτος ολιγομελές τμήμα στην Β τάξη

-Να παραμείνουν ως έχουν τα δύο τμήματα στην Α τάξη 

Η ύπαρξη της Β τάξης ακόμη και ως ολιγομελούς συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και αναβαθμίζει την εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι γονείς των μαθητών του Καλλιτεχνικού σχολείου, θεωρούμε ότι η παύση της λειτουργίας της δευτέρας και η ενοποίηση των δυο τμημάτων της Α τάξης συνιστούν υποβάθμιση του σχολείου και του εκπαιδευτικού έργου.

Δηλώνουμε  ότι θα υπερασπιστούμε με σθένος  τις επιλογές των παιδιών μας και καλούμε το υπουργείο παιδειας να  στηριξει με τις ενέργειες του  τις επιλογές των μαθητών του σχολείου.

 

 

Η προσωρινή επιτροπή του Συλλόγου Γονέων

 

του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 21:55