Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 14:08

Ικανοποίηση στην ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ απο την δέσμευση Καρυπίδη για άμεση πρόσκληση για το έργο "Στέγες Προστατευόμενης Διαβίωσης Ατόμων με αναπηρία"

Δέσμευση του Περιφερειάρχη Θ.Καρυπίδη για άμεση έκδοση πρόσκλησης για το έργο Στέγες Προστατευόμενης Διαβίωσης Ατόμων με αναπηρία μετά την συνάντηση  με το Δ.Σ. της Ηλιαχτίδας

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα μας

με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη  με βασικό θέμα την υλοποίηση του έργου των Στεγών Προστατευόμενης διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία,  υπήρχε δέσμευση  για άμεση έκδοση της πρόσκλησης ώστε το έργο να ενταχθεί και να πάρει τον δρόμο της υλοποίησης.

Αναμένουμε λοιπόν την πρόσκληση και, καθώς το  έργο  είναι σε ωριμότητα ( μελέτες, οικοδομική άδεια κλπ),  καλούμε  τον Δήμο Κοζάνης  ως το φορέα υλοποίησης του έργου να έχει έτοιμο σε κάθε λεπτομέρεια το φάκελο ώστε να κατατεθεί άμεσα όταν εκδοθεί η πρόσκληση.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι Στέγες είναι ένα  έργο αναγκαίο για να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων με νοητική υστέρηση στη Δυτικής Μακεδονίας και αποτελεί  διεκδίκηση των γονιών Ατόμων  με αναπηρία εδώ και μία δεκαπενταετία. Το έργο αυτό θα καλύψει πραγματικές ανάγκες για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία  που έμειναν μόνοι τους στη ζωή και σήμερα δεν υπάρχει καμιά δομή να τα δεχτεί.

 

                   Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

 

                 Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

            Λότσιος Αθανάσιος                               Καφτεράνης Ευάγγελος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 14:11