Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 07:54

Μπαράζ "θερμών" δηλώσεων βουλευτών, πολιτευτών και νομαρχιακών επιτροπών της ΝΔ για την υποψηφιότητα Κασαπίδη

Ολες οι νομαρχιακές επιτροπές ρου κόμματος στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσαν θερμές ανακοινώσεις υπέρ της υποψηφότητας Κασαπίδη με υποστηρικτικό περιεχόμενο για τον εκλεκτό της ΝΔ

που μόλις χθες μετά απο συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτακη ανακοινώθηκε η υποψηφιοτητά του. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι βουλευτές του κόμματος όπως Γιαννης Αντωνιάδης  και ο πρωην υπουργός Μιχαλης Παπαδόπουλος και οι πολιτευτές  Γιώργος Τοπαλίδης κλπ.  Οι θερμές ανακοινώσεις δείχνουν το κλίμα ευφορίας που υπάρχει στους κόλπους της παράταξης για του πρόσωπο του συγκεκριμένου πολιτικού και πιστεύουν οτι θα είναι ο νικητής στην περιφέρεια.

Δήλωση Μ. Παπαδόπουλου

Ο Γ. Κασαπίδης είναι η νέα σελίδα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, να στηρίξει το πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αποτελεί μια επιλογή ευθύνης. Είναι σημαντικό να στηρίζονται άνθρωποι που έλκουν την εξουσία τους από τους πολίτες.

Ο Γιώργος ο Κασαπίδης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά επιστημονική γνώση του αντικειμένου του, αλλά και συνολικά των ζητημάτων της περιφερειακής ανάπτυξης.

Ο Γιώργος ο Κασαπίδης επίσης, είναι ένας Βουλευτής που έχει κερδίσει πολλάκις την εμπιστοσύνη των πολιτών του Νομού Κοζάνης.

Για τους παραπάνω λόγους, χαιρετίζω την επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Δυτική Μακεδονία. Θεωρώ ότι είναι επιλογή νίκης.

Οφείλουμε και δεσμευόμαστε πως μαζί με τον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση μας, θα συνεργαστούμε, θα στηρίξουμε, θα συνεννοηθούμε με τον Γιώργο Κασαπίδη, για να βγει η Δυτική Μακεδονία από το τέλμα που την έχει οδηγήσει η σημερινή περιφερειακή αρχή και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και να την πάμε εκεί που της αξίζει.

Οφείλουμε όλοι μαζί, να στηρίξουμε την επιλογή αυτή, κοιτάζοντας την επόμενη μέρα για την περιοχή μας, για τους συμπολίτες μας, για τη νέα γενιά που έρχεται. Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να είναι η ίδια για τον τόπο μας!

Δήλωση Γιαννη Αντωνιαδη

Χαιρετίζω την  επιλογή  του φίλου και συναδέλφου Γιώργου Κασαπίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη  για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας . Ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης , με την στήριξη του στο πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη,  σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την περιφέρεια μας. Η επιλογή του Γιώργου Κασαπίδη αποτελεί επιλογή ευθύνης , ελπίδας και προοπτικής για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. Ο Γιώργος είναι ένας ικανότατος, έντιμος και αξιολογότατος πολιτικός και είμαστε σίγουροι ότι θα παράξει σημαντικότατο έργο από τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας . Μαζί με τα στελέχη που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και όλους τους  συμπατριώτες μου θα δώσουμε τη μάχη έτσι ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  να βγει από τη μιζέρια και την απαξίωση, στην οποία την έχει οδηγήσει η στρεβλή και δίχως σχέδιο πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να οδηγηθεί  σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

Δήλωση Γιώργου Τοπαλίδη

Η επιλογή του Γιώργου Κασαπίδη να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, είναι επιλογή Νίκης.Ο Γιώργος Κασαπίδης γνωρίζει την αυτοδιοίκηση, γνωρίζει τα προβλήματα της περιφέρειας και οι προτάσεις του είναι προς το συμφέρον όλης της ευρύτερης περιοχής. Όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις στο νέο, δυνατό αυτοδιοικητικό ξεκίνημα που θα οδηγήσει στην αναγέννηση της Περιφέρειας μας.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 08:18