Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 08:13

Παντελής Καρακασίδης της ΝΔ ΠΕ Κοζάνης: Διαψεύδω, δεν θα είμαι υποψήφιος σε κανένα ψηφοδέλτιο

Με δεδομένο πρόσφατο δημοσίευμα που φέρει τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κ. Παντελή Καρακασίδη, ως υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, παρότι έγινε γραπτή παρέμβαση διάψευσης περί ευφάνταστων σκέψεων – σεναρίων, αλλά και επειδή δεν υπήρξε η παραμικρή δημόσια επανόρθωση μέχρι σήμερα, κρίνεται σκόπιμο να γνωστοποιηθούν τα εξής:

Από μια απλή και μόνο ανάγνωση δημόσιων δηλώσεων του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε., κάθε καλόπιστος θα διαπίστωνε ότι στα σχετικά ερωτήματα περί εκδήλωσης πιθανής υποψηφιότητας, πάντα με σταθερό και κατηγορηματικό τρόπο, απαντούσε ευθέως ότι η παρουσία του στη θέση ευθύνης ως Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε., δεν σχετίζεται με καμία προσωπική προσδοκία και επιθυμία εμπλοκής του με υποψηφιότητες τόσο σε αυτοδιοικητικό, όσο και σε βουλευτικό επίπεδο.

Συνεπώς, δημοσιεύσεις αυτού του τύπου, δίχως την πρέπουσα τεκμηρίωση, από τη μια επιχειρούν να αποθαρρύνουν ορισμένους ανθρώπους με ικανότητες, προοπτική και γενικότερη κοινωνική αποδοχή, δημιουργώντας αδιέξοδα και τεχνητές οξύνσεις, μέσω της διασποράς ανύπαρκτων υποψηφιοτήτων και από την άλλη, να προκαλέσουν «ύποπτες» διαιρέσεις στην κοινωνία της Εορδαίας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Τέλος, δηλώνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η όποια εμπλοκή του ονόματος του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. ως επικεφαλή Συνδυασμού στο Δήμο Εορδαίας στερείται πραγματικής βάσης και οι ήδη εκπεφρασμένες σκέψεις και αναφορές περί αυτού αποτελούν -μάλλον- ερμηνεία «χρησμού» από μια «αναξιόπιστη Πυθία», οπότε πιθανά θα πρέπει οι συντάκτες τους να αναζητήσουν την αλήθεια στην ερμηνεία των όποιων «σκέψεων – χρησμών», σε κάποιο πιο αξιόπιστο Μαντείο!

 

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

 

Παντελής Καρακασίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 08:19