Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 08:58

Aυστηρή επιστολή Ιωαννίδη στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Παγούνη: "Ντρέπομαι που αναπαράγετε ένα συκοφαντικό και προσβλητικότατο δημοσίευμα.."

 Αγαπητέ Δήμαρχε Γιάννη Παγούνη,

Με βαθύτατη θλίψη διάβασα την επιστολή που δημοσιεύσατε  για το πρόσωπο μου η οποία δυστυχώς προκλήθηκε από δημοσιεύματα  βασισμένα στη σφαίρα της φαντασίας.

Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα έπρεπε να  διαψεύσω τη δήθεν εντολή μου για το ρεπερτόριο της Πανδώρας σε μια παρέλαση.

Ντρέπομαι που φτάσαμε στο επίπεδο να πρέπει κάθε στιγμή να αποδεικνύει κάποιος ότι δεν είναι ελέφαντας.

Ντρέπομαι που αναπαράγετε ένα συκοφαντικό και προσβλητικότατο δημοσίευμα πως ο δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος της Κοζάνης δέχεται άνωθεν εντολές. Να γνωρίζετε, αν και θα έπρεπε να  το ξέρετε, πως ο Δήμαρχος Κοζάνης δεν δέχεται εντολές από κανέναν άλλο πέρα από τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης οι οποίοι τον εξέλεξαν και όταν έρθει η ώρα θα τον κρίνουν με την ψήφο τους.

Αναγνωρίζω βέβαια την παγίδα στην οποία πέσατε  καθώς  στην εποχή που διετελέσατε Δήμαρχος, δεν θα διανοούνταν κανείς να δημοσιεύει τόσο χονδροειδέστατες κατηγορίες και ψέματα για το πρόσωπο σας. Δυστυχώς στην εποχή μας, ο καθένας μπορεί να  εκτοξεύει λάσπη και να ρίχνει στην πυρά ανθρώπους χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει τίποτα.

Έχω πλήρη γνώση πως έχουν γραφτεί όλο αυτό τον καιρό τέρατα και σημεία (έρχονται και εκλογές) και δυστυχώς στην εποχή των fake news, αρκετοί τα πιστεύουν.

Σημάδι των καιρών να ψάχνουμε εχθρούς, να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα…

Εσείς όμως ως πρώην Δήμαρχος, στον οποίο πάντα απευθύνομαι με τον ανάλογο σεβασμό,   θα έπρεπε να ήσασταν  πιο προσεκτικός όταν με περισσή ευκολία με κατηγορείται για «ανευθυνότητα» και «προσβολή».

Θα ήθελα λοιπόν να γνωρίζετε πως ως Δήμαρχος Κοζάνης, της πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας,  έχω πλήρη συναίσθηση του ρόλου μου και της ευαισθησίας του συνόλου των  συμπολιτών μας για τα Εθνικά θέματα και αναλόγως πράττω.

 

Με τιμή

Λευτέρης Ιωαννίδης

Δήμαρχος Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 09:01