Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 15:50

Μια αφορμή για συνεκπαίδευση των μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κοζάνης με τη ΣΤ2΄Τάξη του 10ου Δ.Σ Κοζάνης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ επισκέφτηκε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης η ΣΤ2΄Τάξη του 10ου Δ.Σ. Κοζάνης. Με λίγο αλεύρι και νερό αλλά πολύ μεράκι, όπως λέει και το τραγούδι της φετινής εικονικής μας επιχείρησης, οι μαθητές/τριες των δύο σχολείων ζυμώσανε αγάπη.

Κι όχι μόνο… επιπλέον έκαναν βιωματικό πρόγραμμα ενσυναίσθησης - ευαισθητοποίησης, φύτεψαν στο θερμοκήπιό μας, έκαναν γυμναστική, συμμετείχαν σε τραγούδι  στη νοηματική και είδαν πώς δημιουργείται η Braille, η γραφή των τυφλών. Η επίσκεψη έκλεισε με το χριστουγεννιάτικο στολισμό έλατου στην αυλή του σχολείου.

Στις δράσεις συμμετείχαν ο Δ/ντής του 10ου Δ.Σ. Κοζάνης κ. Γιώργος Καρακάσης και η δασκάλα της ΣΤ’ τάξης κ. Όλγα Τσουλή.

Μαζί με τους μαθητές/τριές μας ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια η Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης  κ. Ευγενία Νιάκα, η οποία συμμετείχε με μεγάλη χαρά σε όλες τις δράσεις.

Έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γεμίσαμε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης με μυρωδιές και αρώματα, γεύσεις και μπαχάρια και φτιάξαμε μοναδικά, τα δικά μας χνάρια!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, που δεν είναι γιορτή αλλά ημέρα περισυλλογής, προβληματισμού και δράσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν το σχολείο μας, όλους όσους πιστεύουν και κάνουν πράξη στην καθημερινή τους ζωή το σύνθημα:

« ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ… ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 15:54