Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 11:26

Στον Εισαγγελέα Κοζάνης οι τρεις συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων στην Πτολεμαΐδα

Στον Εισαγγελέα Κοζάνης θα οδηγηθούν σήμερα οι συλληφθέντες  που συμμετείχαν στις συγκρούσεις και τα επεισόδια που έγιναν

στην Πτολεμαΐδα, με αφορμή την εκδήλωση αποφοίτησης των πρώτων Πυροσβεστών από την Σχολή της Πυροσβεστικής όπου παραβρέθηκε και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη. Οι τρεις συλληφθέντες μεταξύ αυτών και ο ιδρυτής της ομάδας «Πτολεμαίοι - Μακεδόνες» στο διαδίκτυο, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες, "στάση και αντίσταση κατά της αρχής, σωματικές βλάβες και την κατηγορία της οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατά περίπτωση", για όσους χρησιμοποίησαν τα κοντάρια των πανό.

Στα χθεσινά επεισόδια, τέσσερις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κοζάνης, ένας έφερε τραύμα στον ώμο όπου δέχθηκε την φροντίδα από το Ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου και τρεις έφεραν αμυχές σε σημεία του σώματος τους.

Στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μεταφέρθηκαν επίσης τέσσερις πολίτες εκ των οποίων οι δύο δεν καταγράφηκαν καν ως περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και αποχώρησαν.  Επίσης ένας έφερε τραύμα στο πρόσωπο και ένας μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα. Αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς ο ένας αποχώρησε και ο δεύτερος παραμείνει στο νοσοκομείο και συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 11:28