Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 20:08

Οργή Γκανάτσιου , επιστολή στον πρόεδρο της επιτροπής Μορφωτικών υποθέσεων της βουλής για την μη πρόσκλησή του

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και αγαπητοί βουλευτές, μέλη της ίδια Επιτροπής,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για το fax που στείλατε στις 20:13 στις 17-04-2019 για να μας προσκαλέσετε να παρευρεθούμε την αμέσως επόμενη ημέρα, την 10η πρωινή. Θέλω να πιστεύω ότι, ως βουλευτές του Κοινοβουλίου της Ελλάδας, γνωρίζετε ότι, ακόμα, στην Ελλάδα  οι δημόσιες υπηρεσίες δεν δουλεύουν το βράδυ., Άρα γνωρίζατε ότι το fax θα το παραλάμβαναν οι αρμόδιες υπηρεσίες το πρωί της επόμενης ημέρας και θα διαβιβαζόταν στον Πρύτανη περίπου την ώρα που εσείς ζητούσατε να παρευρισκόμασταν στην Αθήνα και στο Κοινοβούλιο. Θα ήθελα να σας γνωρίσω, αξιότιμοι κ. βουλευτές, ότι κι εμείς γνωρίζουμε αντίστοιχες μεθόδους «μη» πρόσκλησης «μη» επιθυμητών , αλλά φροντίζουμε να κρατούμε περισσότερο τα προσχήματα. Επίσης, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι Πρυτάνεις των ΑΕΙ είναι θεσμοθετημένα από την Πολιτεία και εκλεγμένα όργανα, σε Ιδρύματα αυτοδιοικούμενα, με τις αντίστοιχες συνταγματικές κατοχυρώσεις. Σε καμία, δε, περίπτωση δεν είναι ορντίναντσες, οι οποίες σε στάσεις προσοχής αναμένουν πρόσταγμα για άμεση εκτέλεσή του. Στοιχείο, βέβαια, που θα έπρεπε να το λαμβάνει περισσότερο υπόψη της η Βουλή των Ελλήνων, δεδομένου ότι εξ αυτής προέρχονται οι όποιες νομοθεσίες ή συνταγματικές ρυθμίσεις.

Ευελπιστώ, δε, ότι, την επόμενη φορά, η πρόσκληση δεν θα αποσταλεί μετά τη συνεδρίαση και ότι θα λάβετε υπόψη ότι η Ελλάδα μας, προς το παρόν βέβαια, επεκτείνεται και πέραν της Αθήνας, άρα απαιτείται και εύλογος χρόνος ενημέρωσης για την αντίστοιχη μετακίνηση.         

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

 

                Στέργιος Γκανάτσιος

 

 

 

Συνημμένα

Το από 17-04-2019 (με αριθ. πρωτ. ΤΕΙ 1088/18-04-2019) έγγραφό σας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 20:12