Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 09:02

Τα ονόματα του συνδυασμού "Κοζάνη η πόλη μας" για την δημοτική κοινότητα Κοζάνης

 “ΚΟΖΑΝΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” Συνδυασμός για την Κοινότητα Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης .Υποψήφιοι του συνδυασμού είναι οι εξής:

1) Γκίρνης Γεώργιος του Νικόλαου Γκίρνη και της Ζωής Μαντζιάρη -Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1985. -Είναι απόφοιτος των τμημάτων Τεχνικών Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού, Τεχνιτών Συντήρησης Κεντρικών Θερμάνσεων και Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων του Τεχνικού Λυκείου. -Εργάζεται ως συμβασιούχος Τεχνικός Μηχανικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. -Από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε κοινωνική και πολιτική δράση οπού υπήρξε ενεργό μέλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΔΗ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Κοζάνης . -Είναι ραδιοερασιτέχνης (χαρακτηριστικό SY2CAL) ενεργό μέλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Ρ.Α.ΔΥ.Μ) .

2) Γρηγοριάδης Ιωάννης του Χαραλάμπους και της Κασσιανής Μωραίτη. -Γεννήθηκε το 1984 στην Κοζάνη. -Πτυχιούχος Γεωπόνος του Α.Π.Θ.. -Δραστηριοποιείται από το 2014 στην ατομική του επιχείρηση , "Γεωπονικό κατάστημα" στη πόλη της Κοζάνης. -Παράλληλα εργάστηκε ώς Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Επαγγελματικά Λύκεια. -Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΔΗ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Κοζάνης από το 2003-2007 . -Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως Τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών Γεωπονίας του Α.Π.Θ.. -Μετείχε ως Γραμματέας στο Δ.Σ. του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας εκπροσωπώντας το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο. -Συμμετέχει ως Τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν.Κοζάνης. -Το 2017 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος στο Ε.Β.Ε. Κοζάνης.

3) Καραγιάννη Όλγα -Γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί στην Κοζάνη. -Αποφοίτησε από το Κλασικό Λύκειο Κοζάνης το 1999. -Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι. Ηπείρου). -Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας. -Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Ζαφείρη και έχουν αποκτήσει μία κόρη. -Έχει έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση.

4) Κουντουράς Μάρκος -Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κοζάνη -Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Κοζάνης. -Δραστηριοποιείται στην οικογενειακή του επιχείρηση Χάλκινων ειδών. - Έχει έντονη κοινωνική και αθλητική δράση.

5) Ελένη Λαζάρου -Γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στην πόλη της Κοζάνης. -Είναι κόρη του Άγγελου Λαζάρου και της Γεωργίας Κουρτίδου και είναι παντρεμένη με τον Σωκράτη Βατάλη, Πολιτικό Μηχανικό, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη 2 χρονών. -Το 2013 εισήχθη στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος και της Σχολής Αστυφυλάκων, επάγγελμα που ασκεί σήμερα. Έχει άριστες γνώσεις της αγγλικής και κινεζικής γλώσσας. -Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στα κοινά της πόλης μας με ενεργό συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβουλίο Νεολαίας (ΔΗ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Κοζάνης , ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε σημαντική εθελοντική δράση. 6) Μάνου Γιολδάση Αγγελική -Γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη και μεγάλωσε και κατοικεί στην Κοζάνη. -Έχει τελειώσει την Τεχνική Σχολή Δομικών Έργων. -Είναι μέλος σε πολλούς μη κερδοσκοπικούς συλλόγους που ασχολούνται με θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.. -Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό.

7) Μανωλα Παρασκευή του Ανδρέα και της Βασιλικης Σιαφαρα. -Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1978. -Eίναι παντρεμένη με δυο παιδιά. -Απο τον Ιουλίο του 2018 εργάζεται ως δικαστική υπάλληλος στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας.

8) Μπάμπος Χαρίσιος του Νίκου και της Κάθριν Μπάμπου - Γεννήθηκε το 1983 στην Κοζάνη. -Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. -Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε κλάδο του δημόσιου τομέα όπου παράλληλα σπούδασα στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο τμήμα Media Production.

9) Κωνσταντίνος Μπιλιώνης. -Γεννήθηκε το 1986 στην Κοζάνη, όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα. -Απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών -Πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος από την Τράπεζα της Ελλάδος, με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο των πωλήσεων, στους τομείς των Υπηρεσιών, του Εμπορίου, και της Βιομηχανίας. -Έχει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση μέσα από συλλόγους και αθλητικά σωματεία.

10) Μωραίτη Παρασκευή του Αθανασίου και της Ελισάβετ το γένος Ποζουκίδη . -Γεννήθηκε το 1985 στην Κοζάνη όπου και κατοικεί μόνιμα. -Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Κική και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. -Είναι πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του τμήματος «Κοινωνικής Εργασίας» με μεταπτυχιακές σπουδές στις «Επιστήμες της Αγωγής με αναγραφή κατεύθυνσης Πολιτισμικές σπουδές ,Σημειωτικές δομές και πρακτικές» και Διδάκτωρ του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Νοτιοδυτικού Πανεπιστημίου ‘’NEOFIT RILSKI’’ στο Blagoevrad της Βουλγαρίας. -Δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Διεθνή Οργανισμό ασχολούμενη με το προσφυγικό ζήτημα καθώς και ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα παροχών θεραπειών της Ειδικής Αγωγής.

11) Παπαθανασίου Κωσταντίνος -Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας και του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. -Υπηρετεί ως Δάσκαλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κοζάνης. -Μέλος το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. -Στο παρελθόν , μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Κοζάνης επί πενταετία και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καστοριάς.

12) Παφίλης Αργύρης -Γεννήθηκε το 1982 στην Κοζάνη -Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. - Είναι πυροσβέστης. -Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές δυνάμεις. -Έως το 2016 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και ασχολήθηκε παράλληλα με τον πρωτογενή τομέα. -Είναι μέλος εθελοντικών οργανώσεων του νομού Κοζάνης.

13) Στέλιος Χλιαράς - Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1984. - Πτυχιούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, και της Κοινωνικής Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α. - Συνεργάστηκε με μερικούς από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του ελληνικού θεάτρου παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, στο θέατρο του Ν. Κόσμου, στο θέατρο Πόρτα, στο Δη.Πε.Θε. Κοζάνης κ.α. - Σκηνοθέτησε12 παραστάσεις, ανάμεσά τους 4 παιδικές και 2εφηβικές. - Το 2011 ίδρυσε την εταιρεία θεάτρου «Χ·αίρεται», στην οποία είναι μέχρι και σήμερα καλλιτεχνικός διευθυντής, πραγματοποιώντας παραγωγές σε Κοζάνη και Αθήνα. - Από το 2015 είναι πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.) «WHO NOSE», που πραγματοποιεί παραστάσεις αλληλεγγύης σε camp προσφύγων και οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη για παιδικά χαμόγελα. - Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος Ανάπτυξης στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων καθώς και ως υπεύθυνος Εκπαίδευσης στον ξενώνα φιλοξενίας ανήλικων της ΜΚΟ Άρσις. - Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι επί σειρά ετών ετών σε παιδιά και εφήβους. - Έχει κάνει τηλεόραση, κινηματογράφο και ραδιόφωνο, ενώ αρθρογραφεί περιστασιακά στο περιοδικό Together. - Είναι εθελοντής στην προσκοπική κίνηση από το 2002 μέχρι και σήμερα. - Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 2 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 09:42