Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 20:23

Ξενοφών Βαϊζογλου: Δεν θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες στην Νεράιδα

Με αφορμή τα δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δηλώνω πως σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες στην Νεράιδα.

               Τη διαβεβαίωση της ΜΗ  φιλοξενίας  έδωσε ο επιχειρηματίας  ενοικιαστής του  ξενοδοχείου , σήμερα το μεσημέρι στους κατοίκους και καταστηματάρχες της Νεράιδας.

Επίσης  ο  Περιφερειάρχης κ. Θεόδωρος Καρυπίδης με ενημέρωσε πριν από λίγο, ότι ο επιχειρηματίας  τον διαβεβαίωσε  και τον ίδιο κατηγορηματικά, πως δεν θα φιλοξενήσει  στην Νεράιδα πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες.

               Το γραφείο του αρμόδιου υπουργείου, μετά από τηλεφώνημα, με ενημέρωσε  πως δεν έχει προγραμματισθεί φιλοξενία σε καταλύματα της Νεράιδας.

               Η Νεράιδα είναι το τουριστικό στολίδι  της Δυτικής Μακεδονίας, με πλήθος επισκεπτών κάθε χρόνο, ιδίως τα τελευταία χρόνια  παρουσιάζει μέρα με την μέρα αυξητική τάση επισκεψιμότητας.

               Δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να την υποβαθμίσει.

                                                                                                                                       Ξενοφών Βαΐζογλου

                                                                                                                                       Πρόεδρος Νεράιδας    

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 20:27