Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 10:06

Αλλαγή σκυτάλης στο δήμο Κοζάνης - Η επιστροφή Μαλούτα, νίκησε με 55,14% τον Λευτέρη Ιωαννίδη

Την υπόσχεση ότι με κορμό την ΕΝΟΤΗΤΑ, τον «ισχυρότερο συνδυασμό» στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, «θα δημιουργήσουμε μια ευρύτερη συσπείρωση, που σε συνεργασία με του εργαζόμενους στον δήμο,

θα οδηγήσει την Κοζάνη σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία» έδωσε αμέσως μετά την οριστικοποίηση του νικηφόρου αποτελέσματος ο νέος δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας. Ο κ. Μαλούτας τόνισε ότι «ξεκινάμε από αύριο  τις επαφές, και τις ενημερωτικές συναντήσεις, ώστε από την πρώτη του Σεπτέμβρη μαζί με τους πολίτες να είμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε τη νέα πορεία για τον Δήμο μας»  Ο κ. Μαλούτας εκλέχτηκε  δήμαρχος Κοζάνης το 2011, έχασε τις εκλογές το 2014 από τον Λευτέρη Ιωαννίδη, και χθες κέρδισε με 55,41% και 16.389 ψήφους τον αντίπαλο του, που έλαβε 44,59% και 13.187 ψήφους.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης περιστοιχισμένος από συνεργάτες και συμβούλους του στο εκλογικό του κέντρο, δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του αποτελέσματος και προανήγγειλε ότι «η αναλυτική απολογιστική συζήτηση για το τι πήγε λάθος θα γίνει στα συλλογικά όργανα της αυτοδιοικητικής κίνησης». Τόνισε ότι «δώσαμε μια σκληρή μάχη, το αποτέλεσμα δεν το περιμέναμε, και ούτε το αξίζαμε» και κατέληξε λέγοντας ότι η αυτοδιοίκητή κίνηση στην οποία ηγείται, «ήρθε να αλλάξει τα πράγματα στον δήμο και όχι να αλλάξει η ίδια προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία».

Ο Λάζαρος Μαλούτας προέρχεται από το χώρο του ΚΙΝΑΛ και ο Λευτέρης Ιωαννίδης από τους Οικολόγους

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος στο εκλογικό γραφείο του νικητή της βραδιάς στήθηκε γλέντι με κομπανίες από χάλκινα που έπαιζαν παραδοσιακούς σκοπούς της περιοχής. 

Πηγη: ΑΠΕ ΜΠΕ |Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 10:15