Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 16:09

«Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στηρίζει το Διεθνές Συνέδριο Γούνας που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια δυτ. Μακεδονίας και η Ελληνική Ομοσπονδια Γούνας στην Καστοριά

Την ικανοποίησή του για τη θετική ανταπόκριση που είχε η πρόταση-πρόσκληση για το Διεθνές Συνέδριο Γούνας, που θα συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, τον ερχόμενο Μάιο στην Καστοριά, εξέφρασε με δήλωση του από τις Βρυξέλλες  ο Περιφερειάρχης δυτικής Μακεδονίας  Γιώργος Κασαπίδης.

«Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το Διεθνές Συνέδριο Γούνας για να στηρίξουμε τον κλάδο» σημείωσε ο Περιφερειάρχης και υπογράμμισε ότι «η  θετική ανταπόκριση που βρήκαμε εδώ στις Βρυξέλλες  για την πρόσκληση που απευθύναμε μας ικανοποιεί και πιστεύομε ότι είναι  η πιο δυναμική απάντηση στις αήθεις επιθέσεις που δέχεται διεθνώς κλάδος της γούνας τα τελευταία χρόνια».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρης Κοσμίδης δήλωσε την ικανοποίηση του για την παρουσία της Ελληνικής αποστολής και τις επαφές που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  που διοργάνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η  Ευρωπαϊκή Οργάνωση Γούνας (FUROPE), ενώ στο περιθώριο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις  των γουνοποιών με τους επικεφαλής των ομάδων των Ευρωβουλευτών από κάθε χώρα. Ο κ. Κοσμίδης τόνισε στο ΑΠΕ ΜΠΕ  ότι υπήρξε αναλυτική ενημέρωση σε όλους τους Έλληνες ευρωβουλευτές για το τι συμβαίνει σήμερα στην Ελληνική γουνοποιία και στον κλάδο παγκόσμια.

 

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής οργάνωσης Γούνας FUROPE, να συμμετάσχουν στο διεθνές συνέδριο που θα συνδιοργανώσει στην Καστόρια τον Μάιο η Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Την Ελληνική αποστολή πλαισίωνε η Μαρία Αντωνίου υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη  και η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ευφροσύνη Ντιό.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ|ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 16:10