Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 01:44

Σε καραντίνα 4 αστυνομικοί της Κοζάνης μετά από μεταφορά πολίτη στο Νοσοκομείο

Σε καραντίνα τέθηκαν τέσσερις αστυνομικοί της Διεύθυνσης Κοζάνης μετά από  περιπετειώδη μεταφορά

ενός 42 χρόνου  στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική κλινική κατόπιν  εισαγγελικής παραγγελίας, όταν ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι έχει τα συμπτώματα του κορανιού.  

 Πιο συγκεκριμένα δυο άνδρες του Τμήματος Κοζάνης, κατόπιν Εισαγγελικης εντολής  μετέβηκαν αργά το μεσημέρι στην οικία του 42 χρόνου για να επιτηρήσουν την  μεταφορά του  στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews, στην θέα των αστυνομικών o 42 χρονος άνδρας αντιστάθηκε και χρειάστηκαν  ενισχύσεις προκειμένου να πειστεί να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε έξω από την κατοικία του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κατά την διακομιδή του ανέφερε στους διασώστες ότι είχε μεταβεί στο νοσοκομείο της Καστοριάς για να εξεταστεί γιατί πίστευε ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Το γεγονός αναφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και οι Γιατροί της Ψυχιατρικής κλινικής μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ έλαβαν δείγμα από τον 42 χρονο και το εστειλαν  σε εξειδικευμένο εργαστήριο για εξέταση. Επίσης  με εντολή του ΕΟΔΥ οι τέσσερις αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επεισοδιακή μεταφορά του  τέθηκαν  αμέσως σε καθεστώς καραντίνας .

Μέχρι αυτή την ώρα δεν καταφέραμε να εξακριβώσουμε εάν έχουν τεθεί σε καραντίνα και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έλαβαν μέρος στην διακομιδή του ασθενούς.

ΣΚ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 01:50