Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 10:55

Ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας: «Δήμος και εργαζόμενοι είμαστε πάντα στο πλευρό σας»

 Το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, προς τους πολίτες:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Διανύουμε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο.

Η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και όλα όσα θεωρούσαμε  αμετάβλητα.

Όλοι βιώνουμε μια άλλη καθημερινότητα.

Κληθήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, τη διαδικασία με την οποία εργαζόμαστε, τον τρόπο που επικοινωνούμε, την κοινωνική μας αλληλεπίδραση, προκειμένου να προστατεύσουμε το μέγιστο αγαθό, την υγεία και να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής.

Διανύουμε έναν δρόμο, ο οποίος πολλές φορές φαντάζει μακρύς και ίσως να είναι. Όμως πρέπει να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Μπορούμε να βγούμε αλώβητοι από αυτή την κρίση και αυτό θα το πετύχουμε μένοντας σπίτι. Περιορίζουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας και ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων.

Οι μέρες του Πάσχα έφτασαν και όλοι θα θέλαμε να τις περάσουμε όπως κάθε προηγούμενη χρονιά, με τις οικογένειες κοντά και τους φίλους δίπλα μας. Φέτος το Πάσχα σίγουρα θα είναι διαφορετικό, καθώς θα είμαστε περιορισμένοι στα σπίτια μας και πολλοί άνθρωποι θα είναι μόνοι.

Όμως ο στόχος είναι ένας, να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, ώστε να εξασφαλίσουμε πολλές οικογενειακές και κοινωνικές στιγμές στα επόμενα χρόνια.

Η μέχρι σήμερα πορεία μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε.

Δήμος και εργαζόμενοι είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

Καλή δύναμη σε όλους.».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 10:57