Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 10:40

Τι πρέπει να γίνει άμεσα, πριν την επαναλειτουργία των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων.

         Οι Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιο είναι το χρέος μας απέναντι στους μαθητές μας και την κοινωνία και προσπαθούμε να το επιτελέσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με όλες

μας τις δυνάμεις. Το καταφέραμε με δικά μας μέσα, ξοδεύοντας αμέτρητες ώρες ,κάνοντας τεράστια προσπάθεια, που μήνες τώρα στην περίοδο της πανδημίας επικοινωνούσαμε με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση(σύγχρονη και ασύγχρονη), με τους μαθητές μας.

     Το υπουργείο Παιδείας καλό θα είναι να αντιμετωπίσει σοβαρά τις νέες συνθήκες και να βοηθήσει το έργο μας. Με την επανέναρξη των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων θα πρέπει:

1.Να επιστρέψει άμεσα τους/τις σχολικές/κους καθαρίστριες/στες στα σχολεία τους.


2. Να γίνει άμεσα(χθες) αποστολή υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, θερμόμετρα) που θα χρειαστεί για τον ένα μήνα λειτουργίας.


3. Να φροντίσει να δώσει εγκαίρως παράταση στις συμβάσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

4. Να δοθεί η δυνατότητα ευελιξίας στη λειτουργία του κάθε σχολείου ανάλογα με τις συνθήκες (Εκπαιδευτικοί σε ευπαθείς ομάδες, πρόβλημα αιθουσών, ολοήμερα κ.α).

Κωτούλας Αθανάσιος

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Π.Ε. Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 10:43