Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 18:19

Πάτσης και Αμανατίδης με τον διοικητή του ΟΑΕΔ

Η ανακοίνωση του βουλευτη

Συνάντηση με τον Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, πραγματοποίησε

την Παρασκευή 29 Μαΐου ο Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν το Νομό Γρεβενών αλλά και τη Δυτική Μακεδονία εν γένει. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Ανδρέας Πάτσης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη σημερινή συνάντηση καθώς έγινε προφανές ότι υπάρχει η βούληση, με αλληλεγγύη και συνεργασία, να αλλάξουμε πια σελίδα στη Δυτική Μακεδονία. Απόδειξη, η από κοινού συνάντηση  με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, με τον αγαπητό συνάδελφό μου Βουλευτή Κοζάνης, κ. Γιώργο Αμανατίδη.

Τα θέματα που θέσαμε πολλά αλλά περισσότερο ενδιαφέρον είχε η ενημέρωση εκ μέρους του Διοικητή και του επιτελείου του για την δυναμική που μπορεί να έχει η Δυτική Μακεδονία σε συνεργασία με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία και με τα Επιμελητήρια των Νομών μας, ο κ. Πρωτοψάλτης θα μας επισκεφθεί για να μας παρουσιάσει από κοντά τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που συμφωνήσαμε στη συνάντησή μας και οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο εργατικό δυναμικό της περιοχής μας και είναι βέβαιο ότι θα μας χαροποιήσουν όλους. Είναι καιρός πλέον, τόσο οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Μακεδονία, όσο και όλοι οι συμπολίτες μας να δουν με μια νέα ματιά, ότι αξίζει να ζεις στον τόπο σου, γιατί αν πραγματικά θέλεις, ευκαιρίες υπάρχουν».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 18:30