Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 22:31

Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Γ. Αμανατίδη σε δημοσίευμα του vetonews

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιωργος Αμανατίδης με επιστολή του απαντά σε δημοσίευμα του vetonews που αναφερόταν στην απολιγνιτοποίηση.

Διαβάσαμε το σημερινό σας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα VetoNews.gr με τίτλο “Ένας χρόνος κυβέρνησης ΝΔ, οι τοπικοί βουλευτές και πολιτευτές και η απολιγνιτοποίηση”.

Στο δημοσίευμά σας αναφέρετε ότι “…δεν υπάρχει ούτε μισή κουβέντα για την απολιγνιτοποίηση, την μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική δοκιμασία που θα περάσει ο τόπος μας εξαίρεση η μικρή αναφορά  του Μ. Παπαδόπουλου”.

Εκτιμούμε ότι δεν διαβάσατε τις δημοσιεύσεις των τελευταίων ημερών του κ. Γιώργου Αμανατίδη, Βουλευτή Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας τις οποίες σας παραθέτουμε με ημερολογιακή σειρά.

Ίσως αξίζει η διαφοροποίηση της κριτικής σας.

  • 5-7-2020: “Φάσεις ανάπτυξης και αντίστοιχες δράσεις στο πλαίσιο απολιγνιτοποίησης της Δυτικής Μακεδονίας”  http://amanatidisg.gr/index.php/apopseis/faseis-anaptyksis
  • 7-7-2020: Δελτίο Τύπου «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας στο προσκήνιο»
  • 7-7-2020: “Προτάσεις θεσμοθέτησης κινήτρων που θα συμβάλλουν στην ομαλή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή” http://amanatidisg.gr/index.php/apopseis/protaseis-thesmothetisis-kinitron

Με εκτίμηση,

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 22:36