Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 07:01

Την Μελέτη της  Παγκόσμιας Τράπεζας για την Απολιγνιτοποίηση ζητά απο τον Περιφερειάρχη η Γ. Ζεμπιλιάδου

 

Αίτημα για να του δοθεί η Μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας που αφορά στην Μετάβαση στην Μεταλιγνιτική εποχή, κατέθεσε ο Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ, ενόψει και της συζήτησης του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η μελέτη αυτή ανατέθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Παγκόσμια Τράπεζα και με την ολοκλήρωσή της παραδόθηκε στην Ομάδα του κ. Μουσουρούλη, προκειμένου να συνταχθεί το τελικό MASTER PLAN από την Συντονιστική Επιτροπή για την μετάβαση με την συνδρομή και της κοινοπραξίας διεθνών συμβούλων (Boston Consulting Group και Grant Thornton).

Καθώς το τελικό MASTER PLAN δημιουργεί πλήθος ερωτηματικών λόγω των αντικρουόμενων στοιχείων και της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται σημαντικά θέματα όπως το χρονοδιάγραμμα, η αντιμετώπιση της ανεργίας, η δραματική πτώση του ΑΕΠ, η τεκμηρίωση των επενδύσεων, αλλά και το χρηματοδοτικό σχήμα όπως αυτό περιγράφεται, θεωρείται απαραίτητη η μελέτη των προτάσεων της Παγκόσμιας Τράπεζας που χρηματοδοτήθηκε απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ~500.000€

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού “ΕΛΠΙΔΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 07:05