Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 17:40

Το αιχμηρό σχόλιο του Θέμη Μουμουλίδη για την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη στην Κοζάνη: Σπάνιο δείγμα "περιφερόμενου" κυριολεκτικά και μεταφορικά "πολιτικού μάγου".

H ΑΠΟΘΕΩΣΗ του πολιτικού ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ, και της επικοινωνιακής φρενίτιδας, και στην ΚΟΖΑΝΗ!.
"Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην πανδημία[!!!] στο Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ - ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ [!!!] - Θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας[!!!]
Δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοίδη, που όχι μόνο προκαλεί την νοημοσύνη [διότι προφανώς πιστεύει πως απευθύνεται σε μη νοήμονες ανθρώπους], αλλά δημιουργεί και σοβαρά ερωτηματικά για την [όποια] αξία ΠΛΕΟΝ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ των κυβερνώντων !!!
Ο κ. Χρυσοχοίδης, στην σημερινή επίσκεψή του στην Κοζάνη, χωρίς αιδώ, επαναλαμβάνει ανέξοδα το εφιαλτικό"ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ"...
Δυο μήνες αποκλεισμένη η Κοζάνη,λόγω πανδημίας, ακόμη περιμένει να λειτουργήσει το: "EΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ" που ανακοίνωσε κατά την [στιγμιαία προφανώς] επίσκεψή του ο έτερος αρμόδιος Υπουργός του ίδιου υπουργείου κ.ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, δύο περίπου μήνες πριν.
Και επειδή το "ΣΧΕΔΙΟ" του κ.Χαρδαλιά, εκτόξευσε τα κρούσματα, εμφανίστηκε με "νέο Σχέδιο" ως νέος σωτήρας ο κ.Χρυσοχοίδης.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να χλευάζεις έτσι την νοημοσύνη ανθρώπων, μιας περιοχής που βυθίζεται πλέον οικονομικά, όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και λόγω της απολιγνιτοποίησης.
Το " Έχουμε Σχέδιο" , της κυβέρνησης, αποδεικνύεται , στην πράξη μάλλον εφιάλτης για το μέλλον της περιοχής...
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 17:46