Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 16:57

Υποσχεση της Περιφέρειας για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της Ηλιαχτίδας: Τρεις μήνες προθεσμία για να βγει η έγκριση σκοπιμότητας.

Μετά από τις διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών έγινε συνάντηση την Τετάρτη 16  Δεκεμβρίου  στην ΑΝΚΟ,  στην  οποία  παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Τοπαλίδης ,

ο Αντιδήμαρχος κος Σημανδράκος, τα στελέχη της ΑΝΚΟ κος Γκίνης και κος Σιδηρόπουλος και ο Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας. Κατά τη  συνάντηση  αυτή  υπήρξε διαβεβαίωση εκ μέρους της Περιφέρειας και διά στόματος  του κ. Τοπαλίδη  ότι το έργο είναι μέσα στις προτεραιότητες της  Περιφέρειας.

 Μετά από συζήτηση προτάθηκε στον κο Τοπαλίδη να κάνει συζήτηση με τον προϊστάμενο της Διαχειριστικής αρχής και τον Περιφερειάρχη αν μπορεί  να ενταχθεί το έργο  και συγχρόνως να τρέξει η διαδικασία να βγει η έγκριση σκοπιμότητας.

Την ίδια μέρα επικοινώνησε ο πρόεδρος της Ηλιαχτίδας με τον κο Τοπαλίδη ο οποίος του μετέφερε τη συμφωνία  της τρίμηνης προθεσμίας,  την οποία είχε είδη κάνει γνωστή και στον κο Σημανδάκο.

Τρεις μήνες  για την έγκριση ώστε να βγει νέα πρόσκληση και να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ.

 Ένα έργο   ζωής για τους γονείς των παιδιών με αναπηρία.

Δεν θα επεκταθούμε στο τι πήγε στραβά και ποιος έχει ευθύνη ούτε στη  βιαστική απόρριψη  και αν αυτή είναι αιτιολογημένη (δηλώνουμε ότι  έχουμε ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη άποψη).

 Αυτό που προέχει τη  δεδομένη χρονική  στιγμή  είναι η υλοποίηση του έργου και όχι οι στείρες αντιπαραθέσεις. 

Το Δ.Σ της Ηλιαχτίδας.

                        Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 17:02