Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 09:01

Κύματα υποστήριξης της σημερινής κινητοποίησης των εμπόρων απο φορείς της ΠΕ Κοζάνης

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης συμμετέχει στο Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωπο - Π.Α.ΜΕ.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης στην αυριανή κινητοποίηση

αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών στη Κοζάνη δηλώνει τη συμπαράστασή του στον αγώνα τους για μέτρα στήριξης του εισοδήματος τους και προστασίας της υγείας.

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στηρίζουμε την διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και των υπολοίπων φορέων την Δευτέρα 04-01-2021 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  για τις επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης που σιγοσβήνουν  από το συνεχόμενο και άδικο lock down που υφίστανται. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης

στηρίζουμε τους αγώνες των αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών της ΠΕ Κοζάνης για άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος τους και για μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Ο αγώνας εργαζομένων και μικρών επαγγελματιών σήμερα είναι επιβεβλημένος όσο ποτέ άλλοτε.

Οι εργαζόμενοι οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων

Στηρίζουμε τον αγώνα των συνάδελφών επαγγελματιών όλων των κλάδων που πλήττονται εδώ και χρόνια από εξοντωτικά μέτρα σε βάρος τους αλλά και τον τελευταίο χρόνο με πρόσχημα την πανδημία του κορονοϊού . Η κυβέρνηση συνεχίζει να επικαλείται προκλητικά την ατομική ευθύνη του λαού και δε διστάζει με τις παλινωδίες της και τα αναπόφευκτα lockdown να "αφήσει στον αέρα" χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενους. Με τους αγώνες μας μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 09:14