Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 09:41

Οι κυβερνητικοί Βουλευτές της Κοζάνης για τα μέτρα στήριξης απο τις συνέπειες της πανδημίας

Οι κυβερνητικοί Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, για τα ειδικά μέτρα στήριξης της αγοράς, λόγω των παρατεταμένων και αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων στην περιοχή μας.

Δεδομένου ότι στην Π.Ε. Κοζάνης εφαρμόστηκαν αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα

και για μεγαλύτερο διάστημα, από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα, οι βουλευτές του Νομού Στάθης Κωνσταντινίδης, Παρασκευή Βρυζίδου, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Αμανατίδης, αναλάβαμε κοινές και μεμονωμένες πρωτοβουλίες για την αυξημένη ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής.

Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα, υπήρξαμε συνεπείς αρωγοί των εκπροσώπων της αγοράς στην πληθώρα των αιτημάτων και των κανονιστικών ρυθμίσεων που απαιτήθηκαν για την στήριξη των πολιτών, των εργαζομένων, των εργοδοτών και συνολικά της κοινωνίας, γεγονός που πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι, προς τιμήν τους, δημοσίως αναγνώρισαν.

Αλλά και από τη στιγμή που ενέσκηψε στην περιοχή μας το δεύτερο κύμα της πανδημίας, δηλώσαμε δημόσια ότι οι πολλαπλασιαστικές επιβλαβείς συνέπειες του στην Π.Ε. Κοζάνης, λόγω και της οικονομικής συρρίκνωσης που προκαλεί η εδώ και χρόνια εξελισσόμενη απολιγνιτοποίηση, χρήζουν πρόσθετων στοχευμένων δράσεων και μέτρων στήριξης.

Αποτιμώντας την έκταση της προκληθείσας ζημίας στην αγορά, κατ' επανάληψη αναδείξαμε με παραστάσεις μας και υπομνήματα την έκταση και ζητήσαμε την επίλυση του προβλήματος από τους αρμόδιους υπουργούς.

Εξάλλου, με δημόσιες τοποθετήσεις μας, κατ' επανάληψη δεσμευτήκαμε δημόσια για την ανάγκη παροχής πρόσθετων ενισχύσεων.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω και των παράλληλων ενεργειών του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης με δύο δημόσιες τοποθετήσεις του, εχθές και σήμερα, στα τηλεοπτικά μέσα ΣΚΑΙ και MEGA, δεσμεύθηκε για την ικανοποίηση του δίκαιου αυτού αιτήματος.

Πρέπει συνεπώς, οι συμπολίτες μας να γνωρίζουν ότι οι κοινές μας προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και ότι σύντομα θα εξειδικευτούν τα επιπλέον μέτρα στήριξης για την περιοχή.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδειχθεί συνεπής σε όλες τις δεσμεύσεις της και το ίδιο θα συμβεί και με τη συγκεκριμένη και γι' αυτό καλό είναι οι βιαστικοί επικριτές να δείξουν αυτοσυγκράτηση γιατί θα ξαναεκτεθούν.

Βεβαίως, ο καθένας δικαιούται με τις διεκδικήσεις του να παραβιάζει "ανοιχτές θύρες", ακόμα και εκείνος που καταψηφίζει τα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών. Στην πολιτική ζωή κρινόμαστε όλοι, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι φορέων, γι' αυτά που λέμε και γι' αυτά που πράττουμε!

 

Οι Βουλευτές 

Στάθης Κωνσταντινίδης 

Παρασκευή Βρυζίδου 

Μιχάλης Παπαδόπουλος 

Γιώργος Αμανατίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 09:47