Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 12:43

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: "εξαφανισμένοι οι κυβερνητικοί βουλευτές, ανήμπορη η περιφερειακή αρχή "

Η πρόσφατη εσφαλμένη όπως αποδεικνύεται καταγραφή και δημοσιοποίηση του αριθμού των κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ στην Π.Ε. Κοζάνης επιτείνει το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τοπική

κοινωνία μας και αποτελεί πια εγκληματική αμέλεια με σαφείς πολιτικές ευθύνες. 

Πολλές φορές ως σήμερα αναφερθήκαμε στα ανεπαρκή μέτρα προστασίας, στην έλλειψη υγειονομικού σχεδίου, στην προχειρότητα και τις ιδεοληπτικές εμμονές της κυβέρνησης, οι οποίες εξάντλησαν μία περιοχή που ήταν ήδη στη δίνη της οικονομικής καταστροφής. 

Εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, αγρότες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι και πολίτες έχουν μείνει παντελώς απροστάτευτοι απέναντι στα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε και εξακολουθεί να δέχεται η περιοχή μας. 

Οι εξαφανισμένοι κυβερνητικοί βουλευτές, μια Περιφέρεια ανήμπορη να αντιδράσει και να λάβει τα στοιχειώδη μέτρα πολιτικής προστασίας θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Είναι αδιανόητο έπειτα από τρεις μήνες σκληρών περιοριστικών μέτρων και μια κοινωνία κατακερματισμένη οικονομικά και ψυχολογικά, να ενημερωνόμαστε για το τι πραγματικά έχει συμβεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου από μία δημοσιογραφική πηγή, την στιγμή που καίρια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Η τοπική κοινωνία έχει αντέξει πολλά. 

Γνωρίζει πολύ καλά τους υπαίτιους αυτής της τραγωδίας και θα έρθει η ώρα να τους κρίνει. 

Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι να βγούμε νικητές από άλλη μία δοκιμασία και να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 12:46