Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 09:43

Η πρωτοβουλία της Κίνησης "Κοζάνη Τόπος να ζείς" φιλοδοξεί να ταράξει τα "λιμνάζοντα νερά" της Δυτικής Μακεδονίας που αλλάζει χωρίς την γνώμη των κατοίκων της

Με το σύνθημα  "ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SOS" η αυτοδιοικητική Κίνηση "Κοζάνη τόπος να ζεις" μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι της  συζήτησης και της διαμόρφωσης προτάσεων
για την επόμενη ημέρα της απολιγνιτοποιούμενης δυτικής Μκεδονίας.
Στο σύντομο σημείωμα τους τονίζουν οτι "η επόμενη μέρα για τη ΔΜ περιγράφηκε, σχεδιάστηκε κι αποφασίστηκε χωρίς να ακουστεί η φωνή των κατοίκων της. Η επόμενη μέρα έφτασε! Σκοπός μας η ενημέρωση και η συμμετοχή όλων των πολιτών. Η Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’ επιμένει στην συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Γιατί το αύριο της ΠΔΜ αφορά σε όλους μας και πρέπει να είμαστε παρόντες στο σχεδιασμό του!". 
Ειναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τις παραπάνω διαπιστώσεις, ωστόσο αυτό που παραμένει ως στοίχημα είναι εαν έστω την ύστατη ώρα η κοινωνια, οι πολίτες κινητοποιηθούν με ιδέες προτάσεις με διάλογο η ακομη και διεκδικήσεις για το βιώσιμο μέλλον της περιοχής. 
Χωρις ακόμη να έχουν ανακοινώσει το πλήρες πλαάνο των σχεδίων τους αναφέρουν οτι "την Δευτέρα θα εκδοθεί ένα ερωτηματολόγιο, που θα είναι διαθέσιμο προς συμπλήρωση και απάντηση οσο το δυνατόν περισσοτερους πολίτες". 
Την πρωτοβουλία της Κίνησης "τρέχει" μια ομαδα νέων παιδιών αυτούς που ονομάζουμε η γενιά των τριαντάρηδων πλαισιωμένη απο τα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη που αναδείχθηκαν την περίοδο 2011-15.
Κι όπως λένε "αυτή θα είναι μόνο η αρχή για να καθορίσουμε οι ίδιοι το μέλλον μας". 
 
https://www.facebook.com/varometro/?notif_id=1611388319804168&notif_t=page_fan&ref=notif
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 11:12