Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 09:55

Τον ορισμό της εκκίνησης των δημοπρασιών για εκτάσεις Φωτοβολταϊκών στα 200€/στρέμμα αντι των 25 €, ζητά ο Κουζιακης για τον δήμο κοζανης

Το σχόλιο του Χαρη Κουζιάκη ας ελπίσουμε οτι θα ευαισθητοποίσει τα αντανακλαστικά της τριανδρίας που διοικει το δήμο Κοζανης ωστε να λάβουν τις δέουσες αποφασεις. Τι έγραψε ο κ. Κουζιάκης: 
Σήμερα διενεργήθηκαν στον Δήμο Κοζάνης οι δημοπρασίες για την εκμίσθωση έξι τεμαχίων δημοτικής έκτασης σχεδόν 10 στρεμμάτων το καθένα για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων.
Για δεύτερη φορά εμφανίστηκε και άλλος ενδιαφερόμενος με την τιμή ενοικίασης σε ένα από αυτά να φτάνει εν τέλει στα 401 €/στρ ετησίως!!!
Με ενδιαφέρον αναμένεται η θέση της τριανδρίας της Δημοτικής Αρχής που κωφεύει προκλητικά τόσο στις συνεχόμενες οχλήσεις της Δημοτικής Κίνησης όσο και στην γραπτή εισήγηση της Οικονομικής υπηρεσίας για ορισμό της τιμής εκκίνησης των δημοπρασιών στα 200 €/στρ και επιμένει να την ορίζει για κάθε δημοπρασία στα 25 €/στρ ετησίως!!!
Με αυτό τον τρόπο εκμισθώθηκαν μέχρι σήμερα, έναντι πινακίου φακής, περίπου 5.000 στρέμματα δημοτικών εκτάσεων για φωτοβολταϊκά πάρκα με ενδεχόμενη απώλεια εσόδων για τον Δήμο και εκκρεμούν πολλές αιτήσεις ακόμη.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από δογματισμούς και να επαναπροσδιορίσουμε τις αναπτυξιακές μας προτεραιότητες μας ως Δήμος;
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 10:10