Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 08:20

Δήλωση απόσυρσης της κόρης Μαλούτα απο την επένδυση στην Μεσσιανή. Πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικου συμβουλίου

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πολύωρης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης κι ενώ το λόγο κατά την διάρκεια της δευτερολογίας είχε ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας,

ανακοίνωσε στο σώμα την δήλωση της κόρης του που ανέφερε ότι "αποσύρει την δραστηριότητα της από την συγκεκριμένη επένδυση".  Αν και η δήλωση Μαλούτα τόσο στην πρωτομιλία οσο και στην δευτερομιλία ηταν στο πνεύμα οτι "δεν υφίσταται οχι μόνο θεμα παράβασης του κανονισμού αλλά ούτε καν ηθικό θέμα", φαινεται οτι αυτό άλλαξε απο πλευρας της οικογένειας με την δήλωση απόσυρσης που εστάλει ως μηνυμα στο κινητό του τηλέφωνο. 

Η γραμμή του αντιδημάρχου και επικεφαλής της παράταξης Κοζάνη μπροστά Β. Σημανδράκου ήταν ότι "δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα με την επένδυση του, ούτε σύγκρουση συμφερόντων, ούτε κάποιας παραβίασης του κανονισμού" ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις του επικεφαλής της παράταξης για την μετάβαση Κυριάκου Μιχαηλίδη ο οποίος μαζί με τον Σημανδράκο επιτέθηκαν στον πρώην δήμαρχο Λ. Ιωαννίδη κατηγορώντας τον ότι με την στάση του δημιουργεί κλίμα όπου "στιγματίζονται οικογένειες και υπολήψεις".

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο που έφερε και το θέμα στην συνεδρίαση του άσκησε κριτική στους Μαλούτα Σημανδράκο,. Μιχαηλίδη και Μαγγιριδη, ζητώντας για λόγους διαφάνειας και διάλυσης κάθε εντύπωσης στους πολίτες "να παραιτηθούν των επενδύσεων τους".

Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανεδειξε ενα πρόβλημα που αφορά τους δημοτικούς συμβούλους μέλη του, όπου στην πλειοψηφία τους δεν έχουν κατανοήσει την σημασία της καθαρής εικόνας απο καθε είδους γκριζα πτυχή των αιρετών προσώπων στην δημόσια ζωή .

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 08:55