Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 17:15

Αιχμηρή απάντηση της Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις στην επιστολή του Συνδέσμου Φωτοβολταϊκών. "Όταν το θράσος είναι απύθμενο…"

Παραθέτουμε τη σημερινή επιστολή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ προς τον κο Πρωθυπουργό.
Στην επιστολή αυτή κατηγορούνται όλοι οι «αντιδρώντες» (επομένως και εμείς) για ιδιότυπο bulling σε δημόσιους λειτουργούς. Η προσπάθεια θέσπισης κανόνων στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φωτοβολταικών πάρκων σε δημόσιες και δημοτικές εκτάσεις του Δήμου μας και η προστασία του Δημόσιου συμφέροντος και του φυσικού περιβάλλοντος από δημοκρατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους, θεσμικά όργανα αλλά και συλλογικότητες πολιτών χαρακτηρίζεται ως «εκφοβισμός προς τους δημόσιους λειτουργούς».
Είναι οξύμωρο ότι ο ΣΕΦ, φαίνεται να αποδέχεται άκριτα τακτικές και συμπεριφορές που εγείρουν έντονο προβληματισμό σχετικά με την προστασία του δημόσιου συμφέροντος. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη προώθησης των ΑΠΕ, και αυτό το έχουμε αποδείξει διαχρονικά, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος και με τακτικές που αφήνουν σοβαρές σκιές για την τακτικές εταιρειών και αιρετών.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» δηλώνει ξεκάθαρα και προς κάθε κατεύθυνση: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ οι κάθε είδους εκφοβισμοί και απειλές. Στην δεκάχρονη πορεία μας στα κοινά του Δήμου Κοζάνης δεν εκφοβίσαμε ποτέ κανέναν και δεν ανεχόμαστε εκφοβισμό από κανέναν. Σεβόμαστε και αντιμετωπίζουμε τον κάθε συμπολίτη μας με τον ίδιο τρόπο και σεβασμό και φυσικά και τους δημόσιους λειτουργούς. Μοναδικό κριτήριο της κάθε μας πράξης αποτελεί η υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων και συμφερόντων του τόπου μας.
Ας το αντιληφθούν καλά όλοι αυτοί που νομίζουν πως όλοι είμαστε ίδιοι και ας σταματήσουν να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του ΣΕΦ κλικ εδώ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 17:45