Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 13:55

ΕΚ Κοζάνης: Καλούμε την κυβέρνηση να ενισχύσει τις δομές υγείας με προσωπικό και εξοπλισμό

Η  Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης επέστρεψε στις δύσκολες ημέρες τις καραντίνας.

Σε μία περίοδο που η περιοχή μας μετρά ακόμα τις απώλειες από τις οικονομικές δυσχέρειες του πρόσφατου παρελθόντος, μετρά τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια των δύο πρώτων κυμάτων του κορωνοϊου, το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης εκπέμπει sos, καλεί σε συστράτευση όλους τους πολίτες και συνεχίζει τις παρεμβάσεις του προς κάθε κατεύθυνση η οποία μπορεί να συνδράμει θετικά στην όλη κατάσταση.

Για μία ακόμα φορά 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους φορείς  και τους πολίτες να επιδεικνύουν συνέπεια και υπευθυνότητα στην τήρηση των μέτρων και στην εφαρμογή των κανονισμών.

Η ατομική ευθύνη θα πρέπει να  αποδειχθεί πλέον στην πράξη και να μην παραμείνει σε «ευχή» και προτροπή. 

Καλούμε την κυβέρνηση να ενισχύσει τις δομές υγείας με προσωπικό και εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Κανένα περιοριστικό μέτρο δεν θα είναι ποτέ αρκετό αν δεν ληφθεί μέριμνα, αν δεν γίνουν προσλήψεις ώστε να υπάρχει επαρκής και άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών.

Τα 726 ενεργά κρούσματα που καταγράφονται στην ΠΕ Κοζάνης σε χρονικό διάστημα 14ων μόλις ημερών αποδεικνύουν όχι μόνον την ταχύτητα της μετάδοσης αλλά και παραλήψεις που  κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές και κάνουν τις ελπίδες εργαζομένων και επιχειρήσεων να φυλλορροούν

Η στήριξη των εργαζομένων των ανέργων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με πρόσθετα μέτρα είναι επιβεβλημένη .

Εάν δεν στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι θα έχουμε εκρηκτική αύξηση της ήδη υψηλής ανεργίας με οδυνηρές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία.

 

Η επόμενη ημέρα πρέπει να είναι διαφορετική και μπορεί να είναι διαφορετική μέσα από 3 απλά βήματα:

  • Τηρώντας τα μέτρα
  • Τηρώντας τις αποστάσεις
  • Τηρώντας το εμβολιαστικό πρόγραμμα 

 

Γραφείο Τύπου 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 13:58