Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 16:02

Ειδικό καθεστώς ενίσχυσης του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης ζήτησε ο Εμπορικός κόσμος

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα διοργάνωσαν οι Εμπορικοί σύλλογοι, ζητώντας από την κυβέρνηση την ενίσχυση του κλάδου του λιανεμπορίου και το άμεσο άνοιγμα της αγοράς. Στην Κοζάνη

και στην Πτολεμαΐδα ιδιοκτήτες καταστημάτων του λιανεμπορίου και της εστίασης συγκεντρώθηκαν έξω από τα δύο  δημαρχείο όπου επέδωσαν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους στους Δημάρχους Λάζαρο Μαλούτα και Παναγιώτη Πλακεντά .

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθανάσιος Δραγατσίκας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι «η αγανάκτηση στον κλάδο μας είναι μεγάλη. Υπάρχει απελπισία στον κόσμο» και ότι  «την προηγούμενη εβδομάδα με νύχια και με δόντια κρατήσαμε τον κόσμο να μη βγει στους δρόμους». Επεσήμανε ότι «η Κοζάνη  είναι η μόνη ΠΕ σε όλη την Ευρώπη που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένει με κλειστά κατάστημα. Αυτό μας φέρνει σε απελπισία» κατέληξε.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας  Μιχάλης Δεληκώστας τόνισε ότι «υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την επιβίωσή μας» ζήτησε την άμεση ενίσχυση του κλάδου ώστε «να μπορέσουμε να προμηθευτούμε εμπορεύματα» και την ένταξη της περιοχής σε ειδικό καθεστώς. Τέλος εξέφρασε την ελπίδα «να βγει κάτι θετικό από τη διαμαρτυρία. ”

Να υπενθυμίσουμε ότι η αγορά της Κοζάνης εξαιτίας της πανδημίας και των αυξημένων κρουσμάτων παραμένει σε καθεστώς λοκ νταουμν από τις αρχές Νοεμβρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 16:06