Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 21:44

Επαναλειτουργεί το λιανεμπόριο στην ΠΕ Κοζάνης από τις 19/4 με click away-Ανοίγουν οι σχολές οδηγών

Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης από τις 19 Απριλίου με τη μέθοδο του click away ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια

της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19. Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την επανεκκίνηση από τη Δευτέρα 19 Απριλίου των δραστηριοτήτων σχολών ερασιτεχνών οδηγών, σχολών οδηγών αυτοκινήτων, σχολών επαγγελματιών οδηγών αυτοκινήτων (Σχολές/Κέντρα Πιστοποίησης Επαγγελματικής Ικανότητας ΠΕΙ, ΚΕΘΕΥΟ), σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεταφορέων (ΣΕΚΑΜ) και σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΕΚΟΟΜΕΕ) με τους εξής όρους:

Όσον αφορά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην Κοζάνη όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, τα επιδημιολογικά δεδομένα κάνουν δυνατή την επαναλειτουργία του αποκλειστικά και μόνο με τη μέθοδο του click away, με στόχο σύντομα να ισχύει και στην Κοζάνη ό,τι ισχύει για το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα και πάντα με σύμμαχό την τήρηση των μέτρων και την καλή κατ' επέκταση επιδημιολογική εικόνα της περιοχής. Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ο μέσος όρος κρουσμάτων 7ημέρου ανά 100.000 κατοίκους έχει μειωθεί στο 38,7 όταν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 59,3, ενώ ο μέσος όρος κρουσμάτων 14ημέρου ανά 100.000 κατοίκους είναι 572,5 όταν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 714,3. Επομένως, όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, η εβδομαδιαία μείωση κρουσμάτων είναι εξαιρετικά σημαντική.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 21:48