Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 19:43

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε χθες Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου συνοδευόμενος από τον Ειδικό Συνεργάτη του Καλλίνικο Χολέβα.

Η συζήτηση με τον κ. Πέτσα είχε ως βασικό θέμα το πλαφόν το οποίο τέθηκε στους Δήμους σχετικά με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο κ. Ελευθερίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε τη σημασία της υλοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων έργων που έχουν ήδη προετοιμαστεί  για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας, αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα που έχει δώσει ο Δήμος Σερβίων όλο αυτό το διάστημα στην προετοιμασία των έργων, δεσμεύτηκε να πράξει ότι είναι δυνατόν σχετικά με  την έγκριση των προτάσεων.

Παράλληλα τονίστηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης των μικρών Δήμων της χώρας, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Δήμος Σερβίων, ζήτημα για το οποίο αναμένονται εξελίξεις εντός του επόμενου μήνα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι λειτουργικές παρεμβάσεις οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων, ενώ επισημάνθηκε και το ζήτημα των αποζημιώσεων που αφορούν στις αποκαταστάσεις υποδομών έπειτα από έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, το οποίο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί άμεσα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 19:49