Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 16:23

ΣΕΕΝ Εργατική Αλληλεγγύη: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι κτυπιούνται  αλύπητα από την κυβέρνηση και την εργοδοσία με αντεργατικούς νόμους που μας γυρίζουν πίσω στον εργασιακό μεσαίωνα,

με αποκορύφωμα το νόμο έκτρωμα του Χατζηδάκη. Ειδικότερα η περιοχή μας μετά την δρομολογούμενη απολιγνιτοποίηση, όπου χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας και η ανεργία εκτινάσσετε στα ύψη και μετατρέπεται σε ένα εργασιακό Νταχάου και κοινωνικό ολοκαύτωμα, η διοίκηση του εργατικού κέντρου Κοζάνης, μέσω των παρατάξεων ΔΑΚΕ- ΠΑΣΚΕ,  αντί να παίξει τον ρόλο που έχει να οργανώσει τον αγώνα αντίστασης και να υπερασπίσει τα εργατικά δικαίωμα, κερδισμένα με αγώνες και αίμα εργατών εδώ και αιώνες. κρύβεται πίσω από την πλήρως συμβιβασμένης ΓΣΣΕ και στην ουσία στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές και τα θελήματα της εργοδοσίας.

Για να μπορέσουν  να παίξουν το βρόμικο εργοδοτικό τους ρόλο χωρίς εμπόδια και διαφορετικές φωνές, προχώρησαν σε εκλογο-απολογιστικό συνέδριο παρωδία μακριά από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Με πρακτικές του αποφασίζομεν και διατάσωμεν, νομιμοποιώντας σύνεδρους μαϊμού από σωματεία φαντάσματα που δεν εμφανίζονται ποτέ και πουθενά παρά μόνο στα  στα εκλογοαπολογιστικά συνέδρια του εργατικού κέντρου. Παράλληλα αποκλείουν αντιπροσώπους ταξικών σωματείων που οι εργαζόμενοι  μέλη τους κτυπιούνται από την αναδουλειά. και βρίσκονται αντιμέτωποι με την ποιο σκληρή εργοδοσία.

Δεν δίστασαν και δεν ντράπηκαν να πραγματοποιήσουν το συνέδριο με παρουσία δυνάμεων καταστολής και με ασφαλίτες απέναντι σε εργαζόμενους, με διαδικασίες που μας γυρίζουν πίσω στις πιο μαύρες και σκοτεινές εποχές.  

Η μόνη  λέξη που βγαίνει από το στόμα των εργαζομένων είναι: ΝΤΡΟΠΗ!!!!

 

Η οργή και η αγανάκτηση των εργαζομένων να μετατραπεί σε οργάνωση των αγώνων από τους ίδιους που μαζί με τις ταξικές δυνάμεις θα τους στείλει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος.    

 

ΔΣ ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη’

ΕΕ «Ταξικής Συσπείρωσης Εργατικού Κέντρου Κοζάνης»|   

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 16:27