Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 17:26

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Διεκδικούμε σοβαρή εκστρατεία ανοσίας και όχι ανοησίας

Εικόνες που θύμισαν «μακεδονικά συλλαλητήρια» καταγράφηκαν χθες το απόγευμα σε μια σειρά από πόλεις της χώρας. Οι αρνητές του εμβολιασμού πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις, μη φορώντας μάσκες, βαστώντας ελληνικές σημαίες

και εκκλησιαστικά σύμβολα. 

Ενώ η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας δυσχεραίνει και πάλι, η κυβέρνηση παραμένει ανίκανη να εγγυηθεί την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την στήριξη του ΕΣΥ. Παράλληλα αδυνατεί να πείσει τους πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, κάνοντας το λεγόμενο «τείχος ανοσίας» να πηγαίνει «περίπατο».  

Χωρίς να έχει προσπαθήσει συστηματικά να αντιμετωπίσει την δυσπιστία μέρους της κοινωνίας και να διασφαλίσει τη συνειδητή επιλογή των πολιτών στον εμβολιασμό, η κυβέρνηση της ΝΔ καταφεύγει σε πρακτικές εξαναγκασμού και επιβολής. Οι εξαγγελίες κυβερνητικών στελεχών, περί αναγκαστικών απολύσεων και παύσης πληρωμών σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, το μόνο που κάνουν είναι να διχάζουν την ελληνική κοινωνία και να πυροδοτούν αντιδραστικά συλλαλητήρια άρνησης.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ότι ο εμβολιασμός είναι μία πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης. Αποτελεί διακύβευμα το επόμενο διάστημα το αν θα καταφέρουμε με προμετωπίδα την επιστήμη και τον ορθό λόγο να πείσουμε ακόμη και τους πιο δύσπιστους συμπολίτες μας για την ανάγκη του εμβολιασμού. 

Στην κατεύθυνση αυτήν καλούμε την κυβέρνηση της ΝΔ, να αφήσει στην άκρη τόσο το μαστίγιο, όσο και το καρότο. Να ορίσει εδώ και τώρα ως ισότιμο σύμμαχο την νέα γενιά και να την βάλει μπροστάρη στην εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών και αντιμετώπισης της πανδημίας. 

Όλοι μαζί, ενωμένοι χτίζουμε το τείχος της ανοσίας για το κοινό καλό όλων μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 17:30