Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 09:25

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλευρό των πυρόπληκτων περιοχών.

Τη στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας στις Περιφέρειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην πατρίδα μας, αποφάσισε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, ομόφωνα όλα τα μέλη του Π.Σ. ενέκριναν τη δαπάνη ποσού για την αγορά και αποστολή αναγκαίων προϊόντων για τη στήριξη των πληγέντων και στις τέσσερις πυρόπληκτες Περιφέρειες.

Η δαπάνη θα γίνει από κάθε Περιφερειακή Ενότητα και την έδρα ξεχωριστά, ενώ ήδη ο Περιφερειάρχης έχει έρθει σε επαφή με τους ομολόγους του - της Στερεάς Ελλάδος, Αττικής, Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου - για τον καθορισμό των προϊόντων που χρειάζονται άμεσα.

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε και η συγκέντρωση αγαθών και εφοδίων από όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να προσφέρουν υπέρ των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, στα Διοικητήρια των Περιφερειακών Ενοτήτων και η αποστολή τους με δαπάνες της Περιφέρειας.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν άμεσα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 09:27