Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 17:07

Κριτική του Ανδρέα Λοβέρδου από την Κοζάνη σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για την απολιγνιτοποίηση

του Σπύρου Κουταβά

«Μετανάστευση, ασφάλεια, οικονομία και γραφειοκρατία είναι τα θέματα όπου θα υπάρξουν αλλαγές» τόνισε ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος από την Κοζάνη δεύτερη ημέρα της περιοδείας

του στην Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε ότι την επομένη βδομάδα θα φέρει πρόταση προς συζήτηση στην βουλή που θα αφορά την ανάπτυξη της οικονομίας στην νησιωτική χώρα και θα εστιάζει σε ζητήματα ενίσχυσης της απασχόλησης, της παροχής κινήτρων αλλά και θα σχετίζεται και με ζητήματα της μετανάστευσης. Ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να «κουμπώσει» και στην δυτική Μακεδονία που λόγω της απολιγνιτοποίησης θα χάσει συνολικά περί τις 25.000 θέσεις εργασίας.

Την απολιγνιτοποίηση χαρακτήρισε ως «θετικό στόχο για την χώρα και το Κλιματική αλλαγή  επεσήμανε όμως επιτέθηκε στην ΝΔ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση τους. Σε ότι αφορά  τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση το θέμα της προώθησης των ΑΠΕ μίλησε για δυσφήμιση των ίδιων των ΑΠΕ.  «Όχι έτσι, καταστρέφεις χωρίς να οικοδομείς και αυτό κάνει η ΝΔ σε αυτό τον τομέα». Από την άλλη κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με την στάση του στο συγκεκριμένο θέμα φάνηκε ότι κρύβεται». 

Για την επόμενη ημέρα εάν εκλεγεί πρόεδρος του Κόμματος υποσχέθηκε την επιστροφή στο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ και σε ότι αφορά την λειτουργία του δήλωσε ότι οραματίζεται ένα σύγχρονο κόμμα που θα λειτουργεί με ομοσπονδιακά χαρακτηριστικά όπου θα ακούγονται όλες οι φωνές και θα επιτρέπονται όλες οι τάσεις στην λειτουργία του. Το ΠΑΣΟΚ πήγε ψηλά γιατί επέτρεπε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες στο εσωτερικό του και πρόσθεσε ότι  θα λειτουργούμε στο δίπτυχο ενότητα Συλλογικότητα. Πάμε να γίνουμε ένα μεγάλο κόμμα κατέληξε ενώ προανήγγειλε ότι θα θεσμοθετηθούν στο πλαίσιο της λειτουργία του και οι θέσεις τριών αντιπροέδρων με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και καθήκοντα.  

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ μίλησε την δευτέρα το βράδυ σε φίλους και μέλη του κόμματος στην Φλώρινα, το μεσημέρι στην Κοζάνη ενώ αργά το απόγευμα θα μιλήσει στην Καστοριά.  Την Τετάρτη θα κλείσει την περιοδεία του με την επίσκεψή του Γρεβενά.