Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 14:31

"Mea culpa" για το δημοσίευμα του kozanimedia για "απευθείας ανάθεση έργου στον κουμπάρο του Καρυπίδη"

Ο Σκηνοθέτης Πέτρος Σμιξιωτης Ο Σκηνοθέτης Πέτρος Σμιξιωτης

Με μια δήλωση επανόρθωσης που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα kozanimedia.gr μπαίνει τέλος στην δικαστική προσφυγή του Σκηνοθέτη Πέτρου Σμιξιώτη

εναντίον της εφημερίδας  για δημοσίευμα της τελευταίας με τίτλο «Αποκάλυψη του Kozanimedia: Δυο μόλις μέρες μετά το γάμο, ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης έδωσε απευθείας έργο 4.000 ευρώ στον…κουμπάρο του Πέτρο Σμιξιώτη». Η εφημερίδα στην δήλωση της σημειώνει ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι "αποτέλεσμα εσφαλμένης εκτίμησης των πραγματικών περιστατικών..() και ότι  η αναφορά του ονόματος του Πέτρου Σμιξιώτη στο ανωτέρω δημοσίευμα ήταν αναληθής και για το λόγο αυτό το δημοσίευμα έχει αφαιρεθεί οριστικά".

Ο Πέτρος Σμιξιώτης από την πλευρά του δηλώνει ικανοποιημένος  από την εξέλιξη μιας κι όπως σημείωσε αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η απόδοση των πραγματικών περιστατικών και η αλήθεια.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι το vetonews με αφορμή τον εύλογο θόρυβο που δημιούργησε το δημοσίευμα, είχε ζητήσει την άποψη του κ. Σμιξιώτη την οποία και δημοσίευσε (εδω κλικ) 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 14:48