Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 09:55

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Ημέρα Καριέρας με την εταιρεία Skie.io.

Πραγματοποιήθηκε, στα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Κοζάνη και Πληροφορικής στην Καστοριά Ημέρα καριέρας με την εταιρεία Skie.io, της οποίας αντικείμενο

είναι οι υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών (IT Services).H έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Charlotte της Βόρειας Καρολίνα των Η.Π.Α. και οι δραστηριότητές της επεκτείνονται στο Λονδίνο, το Βουκουρέστι και την Αθήνα.

Η εν λόγω εταιρεία προτίθεται να επενδύσει στην περιοχή και να προχωρήσει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας  και αυτό υπήρξε το έναυσμα για την πραγματοποίηση της Ημέρας Καριέρας στους χώρους του Ιδρύματος. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης ενώ παρών σε αυτή ήταν και ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης ο οποίος και έφερε σε επαφή την εταιρεία με το Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια εκπρόσωποι των τμημάτων προέβησαν στην παρουσίαση αυτών, ενώ την παρουσίαση της εταιρείας ανέλαβε ο CEO κ. Sal Jamil. Στις εκδηλώσεις παρών ήταν ο Πρόεδρος της Skie.io κ. Dean Adamopoulos.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος φοιτητών των δύο τμημάτων πολλοί εκ των οποίων με το πέρας αυτής έδωσαν συνεντεύξεις και κατέθεσαν τα βιογραφικά τους. Στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν ανάλογες πρωτοβουλίες. Με τον τρόπο αυτό το Πανεπιστήμιο επιδιώκει τη διασύνδεση του με την αγορά εργασίας και μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης συνδράμει στην επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 09:57