Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 19:10

Η αιχμηρή απάντηση του Κώστα Πασσαλίδη Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ Κοζάνης στον Υφ. Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο

Ο κ. Παπαδόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη μετά την σημαντική και πετυχημένη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη και έπειτα από τις προτάσεις που κατέθεσε με τους 7 άξονες και την τοπική κοινωνία να 

πρωταγωνιστεί και να  συνδιαμορφώνει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ  την επόμενη μέρα για την Δυτική Μακεδονία,   να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, που χωρίς προτάσεις, χωρίς σχέδιο, με την τοπική κοινωνία απούσα και στόχο την εξυπηρέτηση μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του τόπου μας.

 Και φυσικά κανένας λόγος για το πλήρως αποστειρωμένο και προστατευόμενο περιβάλλον της επίσκεψης Μητσοτάκη, ο οποίος μοίρασε γενικόλογα, ευχολόγια και ανούσιες διατυπώσεις, ενώ φρόντισε να αντιμετωπίσει τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας με ΜΑΤ και χημικά.

 Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό του κ. Παπαδόπουλου και θα προτιμούσαμε να μας δώσει μία αιτιολόγηση για τους 3000 νέους ανέργους που προέκυψαν απ’ τις αποφάσεις της κυβέρνησης που συμμετέχει, να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης με την δήλωσή του στην εφημερίδα Bild ότι ‘’ ας δουν οι πολίτες της Δυτ. Μακεδονίας τι θα κάνουν για να επιβιώσουν’’ , απολιγνιτοποίηση το 2022? το 2028? Πότε? Φυσικό αέριο ή λιγνίτης ? υπάρχει απάντηση?.

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε αποδομή και αυτό διαβλέπεται καθημερινά στην κοινωνία. Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις που επικαλείται ο κ. Παπαδόπουλος και αυτές ακόμη αποτυπώνουν την κατάρρευση της κυβέρνησης. 

 Την απάντηση κ. Παπαδόπουλε θα την δώσει ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας και της χώρας στις επόμενες εκλογές, οπότε και αν γίνουν, εκλέγοντας μια προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π/Σ πρωταγωνιστή των εξελίξεων, για ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα και τον λαό μας.

ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 19:14