Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 18:55

ΚΡΗΤΙΚΟΣ MARKET: 10% έκπτωση σε πολύτεκνες οικογένειες.

Σε μία αρκετά ιδιαίτερη περίοδο τόσο για την υγεία όσο και για την οικονομία, προσπαθούμε να βρισκόμαστε κάθε μέρα δίπλα στους καταναλωτές που μας χρειάζονται περισσότερο και να αποδεικνύουμε την κοινωνική μας

υπευθυνότητα, στηρίζοντάς τους έμπρακτα. 

Γι’ αυτό στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ παρέχουμε από σήμερα 10% έκπτωση στις πολύτεκνες οικογένειες, μέλη των συλλόγων πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών με τη χρήση της κάρτα club. 

Στην έκπτωση περιλαμβάνονται, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, τυριά και αλλαντικά κοπής, ψωμί, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης, όλα δηλαδή τα είδη που χρειάζεται όποια οικογένεια έχει τη χαρά να φροντίζει καθημερινά πολλά μέλη!

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία γενικά και την ελληνική οικογένεια ειδικότερα, μένοντας πιστή στις αξίες της, την αλληλεγγύη, την οικονομία και τη φροντίδα, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Γιατί για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ, η κοινωνική υπευθυνότητα αποδεικνύεται με πράξεις.

Κάθε πολύτεκνη οικογένεια έχει… έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ!

ΚΡΗΤΙΚΟΣ Κάθε μέρα δίπλα σας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 18:59