Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 07:11

Προσκλητήριο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: "15 ΜΑΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ – ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ"

Αυτές τις δύσκολες εποχές, που χρειάζεται κοινωνική προστασία και στήριξη, έχουμε μία κυβέρνηση που συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι, εφορμώντας στο δημόσιο πλούτο, όπως ακριβώς έκαναν όταν χρεοκόπησαν τον τόπο.

Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή για τη χώρα.

Ξαναήρθαν για να ξεκινήσουν το μεγάλο φαγοπότι του δημοσίου πλούτου, με τα γαλάζια golden boys και τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας που σήμερα τις πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και καταναλωτής.

Κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός.

Είναι πια κοινώς αποδεκτό ότι αυτή η κυβέρνηση κάτω από το βάρος της λαϊκής αγανάκτησης είναι πλέον σε αποδρομή και πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να υπάρξει πολιτική αλλαγή.

Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν αυτό το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. 

Καλούμε τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες  της ΠΕ Κοζάνης να στηρίξουν την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την εκλογή  του Προέδρου του κόμματος.

Θέλουμε να μετατρέψουμε τις εκλογές του κόμματός μας την Κυριακή 15/05/2022 σε μια γιορτή δημοκρατίας

Στις 15 Μάϊου, ψηφίζουμε μαζικά και τους στέλνουμε πίσω τον Λογαριασμό, όχι μονάχα του ρεύματος, αλλά και το λογαριασμό όλης της τριετίας. 

Στις15 Μαΐου, όλες και  όλοι έχουν το δικαίωμα να έλθουν στην κάλπη του Προέδρου και να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή τους δημοκρατίας.

Στις 15 Μαΐου

Ψηφίζουμε όλοι!

Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό.

 

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 07:14