Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 18:19

Καλλιόπη Βέττα για την Ημέρα της Μουσικής: "Η μουσική εκπληρώνει τη βαθύτερη ανάγκη των ανθρώπων να εκφράσουν τα συναισθήματά τους»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την Ημέρα της Μουσικής, δήλωσε:

«Η μεγάλη Γιορτή της Μουσικής που πλημμυρίζει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες εκατοντάδες γωνιές του κόσμου, μας υπενθυμίζει ότι η μουσική εκπληρώνει την βαθιά ανάγκη των ανθρώπων για έκφραση των συναισθημάτων και των προσδοκιών τους, όσο και την ανάλογη επιθυμία για επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ιστοριών, λαών και πολιτισμών. 

Αποτελεί την κορυφαία έκφραση, μέσα από μια γλώσσα κοινή και δημιουργική, που υπερβαίνει τα εκάστοτε σύνορα συνομιλώντας απευθείας με το μυαλό, την ψυχή και τη συνείδησή μας.

Μία γλώσσα μοναδική, που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, να περιγράφει το παρελθόν, να αναδεικνύει το παρόν και να ονειρεύεται το μέλλον. 

Πρόκειται για εκείνο το ταξίδι που, αν και έχει πολλούς δρόμους, μπορούμε να τους ταξιδεύουμε όλους ταυτόχρονα. 

Μετά τους περιορισμούς των δύο τελευταίων ετών, ας αποτελέσει για όλους μας η φετινή Ημέρα Μουσικής την αφορμή για ένα ακόμη ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι του μυαλού και της ψυχής μας!»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 18:22