Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 10:09

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης αποχαιρετά τον Τέλη Χαλκίδη

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης αποχαιρετά τον Τέλη Χαλκίδη διαχρονικό και πολύτιμο, καλό μας φίλο, που από το μεσημέρι της Τρίτης 2 Αυγούστου του 2022, δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, φιλοξένησε με ανοιχτή αγκαλιά τα πρώτα βήματα της κινηματογραφικής ομάδας του Συλλόγου, τις θεατρικές, μουσικές παραστάσεις μας, αλλά και τις κινηματογραφικές μας χειμωνιάτικες προβολές των τελευταίων χρόνων.

Υποστήριξε ένθερμα τις θερινές προβολές που πραγματοποιούμε τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια, στην Αυλή μας, σε μία από τις οποίες ο Σύλλογος τον τίμησε γιατί κατάφερε να κρατήσει με αποφασιστικότητα, στα χρόνια της κρίσης, ανοιχτό τον μοναδικό κινηματογράφο της πόλης μας, το «Ολύμπιον», που τόσο αγάπησε.

Το «Ολύμπιον», που με αγάπη και σεβασμό διαχειρίζονται σήμερα τα παιδιά του Λάζαρος και Μαρίκα.

Κοινή θέληση όλων των Κοζανιτών να συνεχίσει το «Ολύμπιον» να υπάρχει, ομορφαίνοντας την καθημερινότητα της πόλης, με τη στήριξή μας που είναι φόρος τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος.

Εμείς θα τον αποχαιρετήσουμε και κινηματογραφικά, αφιερώνοντας, στη μνήμη του, τη θερινή προβολή της Τετάρτης 3/8, με την ταινία «Τα φώτα της πόλης» του Τσάρλι Τσάπλιν.

Για να μείνουν ανοιχτά τα φώτα και της δικής μας πόλης, με ανοιχτό το «Ολύμπιον».

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 10:12