Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 07:33

Καταγγελία μελών του ΕΒΕ για την διοίκηση Μητλιάγκα: "Ανέθεσαν σε Κυπριακη εταιρία την διοργάνωση συνεδρίου για την καινοτομία"

ΕΒΕ Κοζάνης: «Ανύπαρκτο και με κομματική λογική» 

Μετα και το πέρας του Συνεδρίου με τίτλο: ¨Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» από το ΕΒΕ Κοζάνης, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος Γιάννης Μητλιάγκας και η παρέα του, δεν εκπροσωπούν τους

επιχειρηματίες του Νομού. Η πολύ μικρή προσέλευση κοινού, και οι λιγοστοί ήρωες που παρευρέθηκαν, φίλοι και συγγενείς των ομιλητών, πολιτικά στελέχη αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειαρχες, βουλευτές και εκπρόσωποι Δήμων και περιφέρειας ως το μοναδικό κοινό της εκδήλωσης, καταδεικνύει ξεκάθαρα την αποτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Εάν συνυπολογίσουμε και ότι το συνέδριο στοίχησε 7.440,00 ευρώ, με ανάθεση σε εταιρεία της Κύπρου, αυτό το κάνει ακόμη πιο δυσάρεστο. 

Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην προεδρία του ΕΒΕ ο κ. Μητλιάγκας τα πάντα τελούν υπό πλήρη αδράνεια. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κοζάνης σταμάτησε να βρίσκεται στο πλευρό των μελών του και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην μεγάλη προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων και ανάκαμψης μετα την πανδημία και την παρατεταμένη οικονομική και ενεργειακή κρίση. Χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς προώθηση αιτημάτων, το ΕΒΕ Κοζάνης και ο κ. Μητλιάγκας προσωπικά δηλώνει απών από αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος. Άλλωστε, ένας φορέας που εκπροσωπεί εκατοντάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νομού μας, στα δύσκολα φαίνεται και το ΕΒΕ και ο κ. Μητλιάγκας ΔΕΝ το αποδεικνύουν έμπρακτα, ίσα ίσα βλέπουμε να χρησιμοποιείται μόνο για προσωπικό πολιτικό σκαλοπάτι του κ. Μητλιάγκα, είναι σφιχταγκαλιασμένο από κομματικές παρατάξεις δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, σιωπά στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας, στα προβλήματα της αγοράς. Εν κατακλείδι δεν επιτελεί έργο όπως επιβάλλεται να έχει αυτός ο θεσμός. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 07:38