Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 13:59

To σχόλιο του Π. Κουκουλόπουλου για τις παρακολουθήσεις

Ρωτάνε πολλοί φίλοι τι λέμε, το ΠΑΣΟΚ, για τις τελευταίες εξελίξεις στο μείζον για τη δημοκρατία ζήτημα των υποκλοπών.
Δεν έχουμε προνομιακή πρόσβαση σε πληροφορίες με ή χωρίς εισαγωγικά, ούτε καμία σχέση με υπονόμους. Έχουμε όμως πολιτικές αρχές κ αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια. Απαντώντας στο ερώτημα παραθέτω αυτούσια σχετική ανάρτηση μου στις 22 Αυγούστου 2022.
«Κανένας νουνεχής Έλληνας πατριώτης δεν επιχαίρει σήμερα για το άρθρο στους New York Times, τον τίτλο και την εικόνα που το συνοδεύει. Το ίδιο καμία κατανόηση δεν υπάρχει για τη στάση της κυβερνησης που επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών για το δημοσίευμα. Δεν είναι το πρώτο ούτε θα είναι το τελευταίο καθώς η υπόθεση των παρακολουθήσεων με αιχμή αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη μας εκθέτει διεθνώς, γιατί η χώρα εμφανίζεται να κινείται εκτος του πλαισίου της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Πρόκειται για τεράστια οπισθοδρόμηση που απαιτεί ευθεία αντιμετώπιση και καθαρές απαντήσεις από την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό που μέχρι σήμερα κινούνται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Αρνούνται την άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή με την κλήση των εμπλεκομένων και την κατάθεση όλων των στοιχείων που υπάρχουν. Επιλέγουν την πρόταξη της συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών χωρίς κανένα πρόσθετο στοιχείο, εξυπηρετώντας έτσι την ανούσια πόλωση, αντί της λυτρωτικής αλήθειας.
Όπως έστρωσαν έτσι θα κοιμηθούν, ο,τι κι αν κάνουν γιατί στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει».
ΥΓ1. Μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένο γεγονός αποτελεί η απόπειρα παγίδευσης Ανδρουλάκη με το Predator, η παρακολούθηση του από την ΕΥΠ επι 3 μήνες και μέσω αυτού η παρακολούθηση ολόκληρου του ΠΑΣΟΚ με προφανή στόχο να καταστούμε όμηροι.
ΥΓ2. Όλοι όσοι μας ειρωνευόταν και ασκούσαν κριτική λέγοντας ότι κουράζουμε με την εμμονή μας τι λένε άραγε σήμερα;
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 14:03