Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 22:01

"Πυρά" Αδαμίδη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ: "να σταματήσουν τον ολομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και να αναλογιστούν την επόμενη μέρα των εκλογών"

 
Η απάντηση ΑΔΑΜΙΔΗ στην ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ
Ο χαρτοπόλεμος στον οποίο έχουν επιδοθεί τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελεί αμετανόητη αναδρομή των πεπραγμένων της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.
Κάποιοι τοπικοί παράγοντες της περιοχής προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις καταστροφικές επιλογές της κυβερνητικής τους θητείας επαναλαμβάνουν τις βλαπτικές για την περιοχή θέσεις που υποστήριζαν διαχρονικά και οδηγούν μαθηματικά σε αφανισμό την περιοχή μας.
Ξεχνώντας τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας και τους αίτιους της εφαρμογής διαδοχικών μνημονίων επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος σαν να μη συμβαίνει τίποτα και χωρίς καμία συναίσθηση της ευθύνης που τους βαρύνει.
Η μεταβίβαση του ποσοστού 17% των μετοχών της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ που πραγματοποιήθηκε το 2012 άφησε το μειοψηφικό 34,123% στη ΔΕΗ και άνοιξε την κερκόπορτα της ιδιωτικοποίησης στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ κατά την αείμνηστη Γεννηματά.
Η απεμπόληση των δικαιωμάτων ρύπων το 2013 έφερε ένα βήμα ποιο κοντά την απολιγνιτοποίηση στην παραγωγή ενέργειας και άνοιξε την όρεξη στην κυβέρνηση των συμφερόντων και των ελίτ να την ιδιωτικοποιήσουν πλήρως.
Το γεγονός ότι παρέμειναν σιωπηλοί στις ολέθριες για την περιοχή μας επιλογές για τρεισήμισι χρόνια τους καθιστά συνυπεύθυνους για όσα δεινά προκαλεί η κυβέρνηση της ΝΔ στην περιοχή μας. Θυμήθηκαν να ενδιαφερθούν για τα συμφέροντα τις Δυτικής Μακεδονίας λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Επειδή οι καιροί είναι κρίσιμοι για τη δημοκρατία μας με όλα όσα συμβαίνουν σε εθνικό επίπεδο καλό είναι να σταματήσουν τον ετεροβαρή και ολομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και να αναλογιστούν την επόμενη μέρα των εκλογών.
Ο προοδευτικός κόσμος της χώρας μας παρακολουθεί όλους και θα μας κρίνει σύντομα.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 22:25