Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 16:30

Προσφορά βιβλίων στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου, απο την Κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζείς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η παράδοση των βιβλίων που συνέλεξε η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, παρουσία του Διοικητή Δημήτρη

Σιόλιου και του Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής Μιχάλη Χασάπη. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 310 τίτλοι παιδικών βιβλίων ταξινομημένοι και κωδικοποιημένοι, με σκοπό να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη της Παιδιατρικής Κλινικής. 

Η συλλογή των βιβλίων έγινε μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” στο πλαίσιο μίας σειράς συντονισμένων κοινωνικών δράσεων. Η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Κοζάνης ήταν άμεση και μέσα σε διάστημα δέκα ημερών συγκεντρώθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός βιβλίων και τους ευχαριστούμε όλους, ειδικότερα τα παιδιά του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης καθώς και την Ε΄ Τάξη του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

 Τα βιβλία ταξινομήθηκαν ανά είδος βάσει περιεχομένου και ανά κατάλληλη ηλικία προς ανάγνωση, ώστε να είναι έτοιμα να τοποθετηθούν στα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης της Κλινικής. Η αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης πρότεινε στους υπεύθυνους της παιδιατρικής κλινικής να αναληφθεί εθελοντικά εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης, η ευθύνη για την ταξινόμηση και τοποθέτηση των βιβλίων καθώς και η συντήρηση και ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Η επιτυχία της δράσης είναι άλλη μία απόδειξη ότι η τοπική κοινωνία θα στέκεται πάντα αλληλέγγυα όπου αυτό απαιτείται αρκεί να υπάρχει το κίνητρο και η κατάλληλη οργάνωση.

Κοζάνη 16/12/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 16:33