Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 07:26

Παράδοση απινιδωτή στην κοινότητα Αιανής

Η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου, με τον φαρμακοποιό και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Πιερίας Σπύρου Κουλκουδίνα

  επισκέφτηκαν την Αιανή Κοζάνης και παρέδωσαν στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αιανής (Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης) Αστέριο Βαβλιαρά έναν απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών.

 

Ο απινιδωτής αποτελεί δωρεά του Σπύρου Κουλκουδίνα, ο οποίος ενημερώθηκε από την κ. Κρυσταλλίδου σχετικά με το αίτημα της Κοινότητας Αιανής και ανταποκρίθηκε άμεσα. Ο κ. Κουλκουνδίνας έχει δωρήσει μεγάλο αριθμό απινιδωτών και έχει διοργανώσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ σε αθλητικά σωματεία, φορείς και συλλόγους.

 

Κατά την παράδοση – παραλαβή του απινιδωτή ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ευχαρίστησε την κ. Κρυσταλλίδου και τον κ. Κουλκουνδίνα για τη δωρεά, οι οποίοι με τη σειρά τους εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία τους στην Αιανή που συνδυάστηκε με την παράδοση του απινιδωτή. Μιας συσκευής που, όπως τόνισαν, σώζει ζωές.

 

Παρόντες στην παράδοση του απινιδωτή ήταν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κοζάνης Φλώρος Μάρκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης Νικολάου Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης Τζουμερκιώτης Γρηγόρης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιανής Μαυροδήμος Γιώργος, ο Γραμματέας της Τοπικής Κοινότητας Γιαννακόπουλος Χρήστος, η κοινοτική σύμβουλος Πελέκα Στέλλα, η εργαζόμενη ως νοσηλεύτρια στο Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι του Δήμου Κοζάνης Κοντού Ευαγγελία, ο Αστυνομικός Καναβάς Χρήστος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμανασίου Αιανής Φούτσιου Παναγιώτα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 07:29