Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 08:05

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας κλιμάκιο της δημοτικής κίνησης «ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Στάθης Κοκκινίδης με κλιμάκιο της Δημοτικής κίνησης  «ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» επισκέφτηκαν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

 Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χιωτίδη Γεώργιο και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια  κα Βαρδάκα Αναστασία μέσα από ένα σύντομο απολογισμό  για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, τα πεπραγμένα της διοίκησης. Επίσης   για την επέκταση του Νοσοκομειακού συγκροτήματος με την νέα πτέρυγα της ογκολογικής κλινικής, τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Μαιευτικής, τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της παιδιατρικής αλλά και τον βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο κύριος Χιωτίδης τόνισε ότι μέσα από ένα σχεδιασμό το Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της υγείας στην περιοχή.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και από τις δυο πλευρές  στο θέμα της λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού .

Τέλος, ο κύριος Κοκκινίδης αναφέρθηκε στην προοπτική ένα τμήμα του Νοσοκομείου να γίνει  πανεπιστημιακό, ενόψει της επικείμενης  λειτουργίας δυο ακόμη πανεπιστημιακών τμημάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 08:08