Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 14:36

Κοζάνη: «Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του ενός ποδηλάτη, στον εισαγγελέα θα μεταβεί σήμερα η οδηγός του οχήματος»

Στον Εισαγγελέα Κοζάνης θα οδηγηθεί σήμερα η οδηγός του ΙΧ που ευθύνεται για τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ποδηλατών και των τραυματισμό επίσης  άλλων τεσσάρων στο ατύχημα

που έγινε χθες το μεσημέρι στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας Αρδασας. Ο οδηγός που νοσηλεύεται φρουρούμενη με μικροπράματα στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στην παρέα των ποδηλατών που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από την πρωινή τους βόλτα στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου η κατάσταση του ενός πολυτραυματία ποδηλάτη παραμείνει κρίσιμη πλην όμως σταθερή, ένας έχει κάταγμα στο πόδι ενώ οι άλλοι δύο ποδηλάτες φέρουν μικρότερα τραύματα. 

Οι δύο ποδηλάτες που έχασαν την ζωή τους, ο ένας από την Έδεσσα και ο άλλος από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων, είχαν πάθος με το ποδήλατο και είχαν συμμετοχές και πολλά βραβεία σε  ποδηλατικούς αγώνες της ευρύτερης περιοχής.

Έρευνα για τα αίτια αυτού του ατυχήματος διεξάγει η Τροχαία Πτολεμαΐδας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 14:39