Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 18:59

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ…

Η επαρχία Εορδαίας σε λίγες μέρες από σήμερα 8/2/2021, θα συμπληρώσει τέσσερις μήνες εγκλεισμού, τον μεγαλύτερο εγκλεισμό στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.

Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα στον ηλεκτρονικό τύπο , προκαλέσαμε Δημοτικό Συμβούλιο, για να διατρανώσουμε την φωνή όλων και να εισακουστούμε, πήραμε μέρος στην αυτοκινητοπομπή, μαζί με όλους τους δημότες και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; κανένα… 

Η Κυβέρνηση δεν έδωσε καμία σημασία. Δεν ίδρωσε το αυτί της. Τα συνεννοημένα κανάλια, της λίστας Πέτσα, δεν έπαιξαν την είδηση και η Εορδαία βρίσκεται τώρα σε χειρότερη θέση από πριν. Τώρα πια ούτε μας αναφέρουν στις ειδήσεις.

Εμείς θα επιμείνουμε στην άποψή μας. «Κόκκινη» περιοχή για ένα ευνομούμενο κράτος που στηρίζει τους πολίτες του και δεν πασχίζει μόνο για την επικοινωνιακή του εικόνα, για το «φαίνεσθαι» δηλαδή, σημαίνει αυξημένη φροντίδα για την περιοχή αυτή και απείρως μεγαλύτερη στήριξη, οικονομική πρώτιστα, ηθική αλλά και ψυχολογική.

Που είναι κ. Χαρδαλιά τα αυξημένα και συνεχή test για την περιοχή; που είναι η οικονομική ενίσχυση των επιχειρηματιών της εστίασης, του εμπορίου και των ανθρώπων της λαικής; μήπως σας ενδιαφέρουν μόνο τα  super markets (που έχουν θησαυρίσει) γιατί εκεί παίζονται τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών; 

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό να σκύψουν με περισσή σπουδή πάνω στο πρόβλημα. Τέσσερις μήνες δεν έχουν κάνει τίποτε.

Απαιτούμε να μπει η Εορδαία σε προτεραιότητα για να εμβολιασθεί.

Απαιτούμε να υπάρξει ειδική μέριμνα για τα σχολεία. Αφού η εξάπλωση δεν υποχωρεί να αραιώσουν τα τμήματα, όπως την άνοιξη και να εφοδιασθούν οι μαθητές από το κράτος ή από τον Δήμο με χειρουργικές μάσκες ή FFP2, μια και είναι προφανές πως οι πάνινες, ελάχιστα προσφέρουν.

Απαιτούμε να ελεγχθούν τα εργοστάσια και να ληφθούν εκεί αυξημένα μέτρα , χωρίς να επιρρίπτονται οι ευθύνες στους εργαζόμενους. 

Απαιτούμε να περιορισθούν οι εκκλησιαστικές συναθροίσεις.

Απαιτούμε να αρθεί το μέτρο του εγκλεισμού από τις έξι. Όπως εξαιρέθηκε η Αθήνα από αυτό το μέτρο από την πρώτη στιγμή να εξαιρεθεί και η Εορδαία, μετά από τέσσερις μήνες. Και μόνο για ψυχολογικούς λόγους και για την ανακούφιση των κατοίκων, αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Απαιτούμε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να στρέψει το βλέμμα του προς την Εορδαία που δυστυχώς για όλους μας δεν έχει θάλασσα, που έχει όμως νοσοκομείο αναφοράς, (όπου γίνονται περισσότεροι από τρείς εμβολιασμοί), που θα δεινοπαθήσει για έναν παραπάνω λόγο από τους υπόλοιπους Έλληνες, αυτόν που ονομάζεται απολιγνιτοποίηση και τον γνωρίζει πολύ καλά, γιατί ο ίδιος την προκάλεσε.

Οφείλετε κύριε Μητσοτάκη να λύσετε τα θέματα της Εορδαίας και όχι να «ειρωνεύεστε» τον Ελληνικό λαό αρνούμενος να υπακούσετε στα μέτρα που εσείς επιβάλλετε. Θα ήταν επίσης πολύ καλό από μέρους σας να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη και να σπεύσετε εσείς και ο βουλευτής Σάμου κ. Στεφανάδης, να πληρώσετε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, όπως και οι λοιποί συνδαιτυμόνες σας, γιατί αυτό θα έκανε οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης.  

                                Κοκκινίδης Στάθης

Επικεφαλής της παράταξης: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 19:01